ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Tommy Körbergs stora lycka med barnbarnen – efter tuffa sjukdomstiden

11 jun, 2022 
Tommy Körberg.
Tommy Körberg har haft tuffa år bakom sig efter att insjuknat ordentligt och behövt genomföra en hjärtoperation.
För Hänt berättar han om måendet idag – och lyckan över barnbarnen.
– Så fort det händer något obehagligt kan man lämna tillbaks dem, säger han till Hänt.
Annons
Tommy Körberg om kampen med rösten: ”Sover och dricker vatten”Brand logo
Tommy Körberg om kampen med rösten: ”Sover och dricker vatten”

Tommy Körberg, 73, har ett fullbokat år framför sig, med många spännande saker på gång. Bland annat ser vi honom i Allsång på skansen i sommar, ett program som han är tacksam över att han får gästa återigen.

– Det är väldigt upplyftande, det blir en sorts trygghet. Jag har hållit på i över 50 år i den här branschen som är ganska egendomlig ibland. Men så länge de tycker om att höra min röst och den fortfarande sitter kvar så är jag väldigt nöjd bara, säger Tommy till Hänt när vi möter honom under programmets pressdag.

Så mår Tommy Körberg idag – två år efter hjärtoperationen

Under 2020 blev Tommy allvarligt sjuk och tvingades genomföra en hjärtoperation. Men två år senare menar nu artisten att hans hälsa är bra.

Annons

– Jag mår bra, det är lite segt att ta längre promenader. Jag får stanna ibland och vila men vem får inte det i den här åldern, säger Tommy.

När jobbet inte står på agendan spenderar han gärna tid med barn och barnbarn. Tommy är pappa till barnen Anton Körberg, 44, Erlend Körberg, 36, och Elvira Körberg, 13.

Tommy Körbergs stora glädje i livet – lyckan över att få vara farfar till barnbarnen

Anton Körberg och hans fru Kajsa Beusang har två barn, sonen Walter och dottern Yvonne, vilket har gjort Tommy Körberg till farfar. Livet med barnbarn är något som Tommy uppskattar ordentligt.

– Jag har två stycken, Walter och Yvonne. Det är skönt för så fort det händer något obehagligt kan man lämna tillbaka dem. Nej men de är jättegulliga, säger Tommy och fortsätter:

– Killen, Walter han leker gärna polis och bygger lego. Väldigt mycket lego medan lilla Yvonne är inne i en Frost-perriod. Isprinsessan.

Även om Tommy har en av Sveriges mest folkkära sångröster så är Frost-sånger inget som han sjunger till vardags.

– Nej, inte ännu. Hon vill bara prata och sitta och leka, säger Tommy.

Foto: TT/Instagram

Annons