ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tommy Körberg gör det förbjudna i Lotta på Liseberg: ”Så gör man inte”

27 jun, 2023 
Tommy Körberg överraskade och dök upp på scenen i Lotta på Liseberg.
Detta bara dagar efter att han sagt till Hänt att man inte får gästa både Lotta på Liseberg och Allsång på Skansen samma år.
– Gör du det ena, så gör du inte det andra, sa Tommy några dagar innan framträdandet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sonen Anton bryter tystnaden om Tommy Körbergs nära döden upplevelse: ”Orolig”Brand logo
Sonen Anton bryter tystnaden om Tommy Körbergs nära döden upplevelse: ”Orolig”

Tommy Körberg, 74, dök plötsligt upp i Lotta i Liseberg under måndagskvällen. Det var när han skulle ta emot pris som han klev ut på scenen och sedan framförde sin hit Stad i ljus.

Senare i sommar kommer Tommy att gästa Allsång på Skansen med Pernilla Wahlgren, 55, i spetsen. Härom veckan berättade Tommy för Hänt om varför han ska gästa programmet med just Helen Sjöholm, 52.

– Vi ska ju göra Änglagård ihop så då tyckte de väl att det var passande. Så slipper vi ha varsin Allsång och istället göra en gemensam, sa då Tommy till Hänt.

Han fortsatte:

– Vi sjunger bra ihop, det är lätt att sjunga med henne.

Tommy Körberg bröt mot oskrivna reglerna – gästar både Lotta på Liseberg och Allsång på Skansen

När Hänt sedan frågade Tommy om vi skulle få se honom i Lotta på Liseberg under sommaren eller om det endast var just Allsång på Skansen han skulle medverka i – var svaret tydligt.

Annons

– Man får inte göra båda. Eller får och får, men man vet det. Det är underförstått. Gör du det ena, så gör du inte det andra. Så det blir den sista Allsången i augusti.

Men bara några dagar senare dök alltså Tommy plötsligt upp på Lisebergsscenen trots allt. Inte nog med att han medverkade i programmet så bjöd han på en riktig show då han klev in och gav Lotta Engberg en rejäl kyss på munnen.

När Hänt når Tommy berättar han om beslutet att medverka i båda programmen.

”Tog emot ett pris. Det går ju inte att tacka nej till detta, eller skicka en vikarie”, skriver han i ett meddelande.

Tommy Körberg opererad – orden efter läkarnas beslut

Tommy Körberg är nu redo för en sommar full med härliga spelningar samt ledighet med familjen. Hälsan är bättre än på länge efter att han nyligen genomgick en ny operation.

– Efter hjärtoperationen är det inget mer förutom att jag har fått en ny pacemaker bara. En ny tysk modell, sa Tommy till Hänt nyligen.

FOTO: TV4

Annons