LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lotta Engberg och Tommy Körbergs kyss i Lotta på Liseberg – bilderna visar

26 jun, 2023 
Tommy Körberg gästade Lotta på Liseberg för att ta emot priset Lisebergsapplåden.
När Tommy väl hälsade på Lotta gav han henne en oförberedd kyss inför tittarna.
Annons
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

I år firar Lotta på Liseberg jubileumssäsong. Den folkkära Lotta Engberg, 60, har tillsammans med olika artister i 20 år underhållit såväl publik på plats som tittare hemifrån. Och i år har programmet dessutom sänts på TV4 i 15 år.

Nyligen var det dags för andra avsnittet av succéprogrammet och artisten Tommy Körberg var på plats för att ta emot priset Lisebergsapplåden. I publiken kunde man även se Tommy Körbergs fru Ann-Charlotte Körberg.

Tommy Körberg och Lotta Engbergs kyss i direktsändning

Priset delas ut årligen till den som på ett eller annat sätt gjort Sverige gladare. Förra året var det komikern Babben Larsson som fick ta emot priset. Själva utmärkelsen är en helgjuten bronsskulptur av två klappande händer som skapades av Astri Bergman Taube 1978.

När Tommy väl gick ut på scenen för att ta emot priset hälsade han på Lotta först och gav henne sedan en plötslig kyss på munnen.

Tommy Körberg Lotta Engberg kyss i Lotta på Liseberg.


Sedan var det dags för Tommy att tacka för sitt pris och för publiken att sjunga Stad i ljus i Tommys ära tillsammans med Tommy och Lotta.

Dystra beskedet för Lotta på Liseberg – kanalen bekräftar

Sändningen höll dock på att stoppas på grund av vädret. Tidigare under genrepet möttes publiken av det dystra beskedet att de var tvungna att avbryta repetitionen på grund av det oväder som har dragit in över Göteborg.

Annons

– Ja, det stämmer att genrepet tillfälligt är avbrutet. Vi jobbar just nu på att säkra all teknik och jobbar på en plan för att återställa allt, sa Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4 till Svensk Damtidning.

När Hänt nådde TV4 en kort tid därefter kunde vi mötas av glädjande besked.

”All teknik fungerar just nu som den ska och vår ambition är att genomföra sändningen som planerat. Vanligtvis brukar vi spela in extra trailermaterial så här dags men dessa inspelningar är inställda. Allt fokus ligger på att få igång sändningen 20:00.”, skriver han i ett meddelade.

FOTO: TT, TV4

Annons