ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tommy Körberg opererad igen – läkarnas beslut efter hjärtproblemen

22 jun, 2023 
Tommy Körberg
Tommy Körberg har opererats igen.
Nu berättar han för Hänt om läkarnas plötsliga besked efter hjärtproblemen.
– De måste ha petat i mig någonting för jag var helt väck, säger Tommy.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sonen Anton bryter tystnaden om Tommy Körbergs nära döden upplevelse: ”Orolig”Brand logo
Sonen Anton bryter tystnaden om Tommy Körbergs nära döden upplevelse: ”Orolig”

Tommy Körberg, 74, har haft det tufft med hälsan sedan några år tillbaka. Det var 2020 som han drabbades av en infektion i hjärtat. Tommy hjärtopererades akut och läkarna satte in en pacemaker. Han tillbringade sedan stora delar av hösten på sjukhuset och låg dessutom i respirator under fyra dygn.

När Tommy medverkade i Så mycket bättre berättade han om den obehagliga tiden som varit. Efter att vaknat från operationen hade han svårt att förstå vad som hade hänt.

– Min fru berättade det för mig flera gånger men jag lyckades inte ta in det. Det var så stort och det var så nära så man blev rädd, sa han i programmet och fortsatte:

– I början när jag låg där så kunde jag få väldigt morbida tankar. Jag tror till och med att jag skrev ett testamente.

Annons

Tommy Körberg opererad igen – läkarnas nya beslut

Idag mår Tommy bättre och livet med pacemaker har fungerat bra. Men när Hänt når Tommy visar han sig genomgått ännu en operation i hjärtområdet.

– Efter hjärtoperationen är det inget mer förutom att jag har fått en ny pacemaker bara. En ny tysk modell, säger Tommy till Hänt.

Någon speciell anledning eller var det dags att byta ut?

– Ja, de tyckte det.

Hur var det då?

– Jag kommer inte ihåg så mycket. De sa att vi gör det med lokalbedövning men jag kommer inte ihåg. De måste ha petat i mig någonting för jag var helt väck. Helt plötsligt hade jag ett ärr. Men det var ett tag sedan nu.

Sommarplanerna och sanningen om Grand finale-turnén

I sommar väntar en hel del arbete för Tommy som just nu är aktuell med sin show Grand finale.

– Nu blir det turné och sen börjar jag repa Änglagård i juli, säger Tommy.

Varför heter den Grand finale, är det ett avslut?

– Det är bara för att alla ska bli nyfikna innan jag dör. Det är ju en resumé men det låter så jävla tråkigt. Grand finale, det finns något storslaget över det. Jag har gjort den i Stockholm och sen i Göteborg. Så nu gör vi 15-16 gig från Malmö till Luleå.

FOTO: TT

Annons