TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför känner du igen författaren Tomas Öberg i Bachelorette 2021

11 nov, 2021 
Tomas Öberg har medverkat i både Första dejten och Bachelorette
Författaren Tomas Öberg är en av killarna som söker kärleken i Bachelorette Sverige 2021.
Känner du igen Tomas eller hans skjorta sedan tidigare? Det är inte alls konstigt!
Här har Tomas och skjortan synts till innan!
Annons
Julia Franzén om tuffa tiden i BacheloretteBrand logo
Julia Franzén om tuffa tiden i Bachelorette

När TV4 presenterade alla killar som medverkar i Bachelorette Sverige 2021 så visade det sig att författaren Tomas Öberg, 32, från Köping var en av dem. Under hösten kommer tv-tittarna få följa Julia Franzéns, 30, jakt på kärleken, och kanske blir den lycklige Tomas som vinner Julias hjärta? Det får framtiden utvisa, men något som står klart redan nu är att detta inte är första gången som Tomas söker kärleken i tv!

Tomas Öberg i Första dejten på SVT

Har man sett Tomas eller hans skjorta innan så är det inte alls konstigt, då båda delarna har synts till i tv-rutan innan. Tomas har nämligen varit på jakt efter den rätta i dejtingprogrammet Första dejten på SVT, och då hade han samma skjorta som han nu har på pressbilden för Bachelorette Sverige 2021. Han verkar ha hittat en favorit som funkar för honom, så fint! Något han däremot har bytt är frisyr.

– Jag har gjort massa sjuka saker. En grej är att jag har provat att dricka ayahuasca, det är en psykedelisk drog. Sen har jag räddat två stycken från att drunkna. Och nummer tre är nog att hoppa fallskärm. Jag har alltså hållit under vingen på ett plan och släppt, sa Tomas i Första dejten och fortsatte:

Annons

– Jag skulle nog säga att jag ä en sexuell person. Sex är viktigt för mig och jag vet inte varför, det bara är i mitt dna. Vissa föds med ett större sexuellt behov än andra och vissa föds med mindre.

Tomas blinddejt var Cilla, 35, från Stockholm.

Cilla och Tomas Öberg i Första dejten
Cilla och Tomas i Första dejten.

Så gick det för Tomas Öberg i Första dejten

Tomas meddelade att han gärna kunde tänka sig att gå på en andra dejt med Cilla, men Cilla däremot kände att hon inte hade så mycket att bygga vidare på.

– Vad jag söker hos en kvinna, det här kommer ju låta ytligt som fan, jag måste ha någon med ett utseende som attraherar mig, klargjorde Tomas under sin medverkan i Första dejten.

Då hoppas vi verkligen att Julia har ett utseende som attraherar Tomas och att Tomas har något som attraherar Julia!

Bachelorette har säsongspremiär den 15 november på TV4. Alla avsnitt kommer finnas tillgängliga att streama på måndagar på TV4 Play.

FOTO: Robert Jadenfeldt/TV4, SVT

Annons