LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tomas Ledins stora oro: ”Vet inte hur länge man är med”

04 aug, 2023 
Frida Eklöf
Tomas Ledin
Tomas Ledin är en av kvällens gäster i Tilde de Paula Ebys talkshow Tilde.
Nu berättar han om oron inför framtiden och att inte veta hur länge man är med.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så får du din relation att hålla – Johanna Lind Bagges bästa tips: "Humor är extremt viktigt"Brand logo
Så får du din relation att hålla – Johanna Lind Bagges bästa tips: "Humor är extremt viktigt"

Tomas Ledin, 71, är en folkkär sångare – han är både låtskrivare och producent och flera av hans låtar har tagit en stor plats i det svenska folkets hjärtan.

Tomas kickstartade sin karriär på tidigt 70-tal och redan i slutet av 70-talet så var han med i kören på ABBA:s världsturné där han framförde ett solo.

Tomas Ledins stora rädsla inför framtiden: ”Vet inte hur länge man är med”

Även i privatlivet har det hänt mycket för Tomas under de senaste åren, han har nämligen blivit farfar.

Tillsammans med frun Marie, som han varit gift med i 40 år, har han sönerna John och Theo. Och i början fick bägge sönerna barn med en månads mellanrum, vilket gjorde att det blev dubbeltrubbel för farmor och farfar Ledin.

När Tomas gästar Tilde de Paula Ebys talkshow Tilde under fredagkvällen berättar han om känslorna när han blev farfar och hur den nya rollen i livet är.

– Jag trodde inte det skulle bli någon större förändring, jag blev lite lätt chockad hur jag reagerade, jag blev helt uppfylld. Jag kände väldigt starkt att jag ingår i ett kretslopp och det är en skön känsla. Jag hittar ett lugn i det, säger han till Tilde.

Annons

Att ha blivit farfar har gett Tomas en stor tacksamhet över att han får uppleva det och fått vara med i livet såpass länge.

– Det påverkade mig som person. Att jag får leva det här livet och fått vara med såpass länge, säger Tomas.

Tilde frågar Tomas om han känner någon rädsla över att inte veta hur länge man får vara med och se barnbarnen växa upp.

– Det vet man ju inte, det är bara njuta av det så länge det pågår, så kan jag känna. Men jag känner att det här är en bra tid i livet.

Tomas Ledins sorg efter mammans bortgång

Även om Tomas har hållit på länge och kanske ser slutet på sin karriär har han även fått ta en oväntad titel. För inte så länge sedan fick Tomas ta emot priset som hedersdoktor på Mittuniversitet. Under sitt tal höll han även ett fint tal. På sin Instagram berättade han om sorgen efter sin mamma:

Filosofie Hedersdoktor! Tänk om min kära mor hade fått vara med idag. Lätt omtumlad försöker jag nu samla tankarna… Inte helt lätt när jag är så stolt och glad. Jag fick en klump i halsen när motiveringen lästes upp vid promoveringen tidigare idag och överraskningen vid banketten lockade fram tårar. Tack. Somnar med ett leende på läpparna.” skrev han då.

FOTO: TV4 PLAY/Rickard Nilsson/Aftonbladet

Annons