Tomas Ledins,70, avslöjande om sexlivet med hustrun Marie,65

Tomas Ledin firar 50 år som artist.
Dessutom har han och hustrun Marie varit äkta makar i hela 40 år nästa år.
Nu avslöjar Tomas det aningen snuskiga knepet för att hålla äktenskapet vid liv.
0:29

Efter reklamen: Här är Tomas Ledins fem störta hits – över 100 miljoner spelningar

(0:29)

Slå på ljud

Tomas Ledin, 70, är en av våra mest folkkära artister och firar i år hela 50 år som artist. Under sina första år sjöng han i kören under ABBA:s världsturné och fick dessutom äran att framföra en låt solo. Snacka om att kickstarta sin karriär!

Nu har 50 år gått och han är lika omtyckt och omtalad nu som då. Speciellt när sommarhalvåret och traditioner som skolavslutningar och midsommarfiranden står på folks scheman är Tomas Ledins gamla klassiker något som inte är ovanligt att höra.

Ola-Connys kärlekshyllning till flickvännen Linda

Se klippet här!

Tomas Ledins söner har vuxit upp – så lever de idag

Nästa år firar Tomas och hans hustru Marie Ledin, 65, rubinbröllop – närmare bestämt 40 år som gifta.

– Just det! Det brukar vara jag som kommer ihåg bröllopsdagen. Så det förändrar ju planen för nästa år – då måste vi ju hitta på något. Det är ganska bra marscherat 40 år, säger Tomas i en intervju med Expressen.

Under deras långa äktenskap har makarna fått två barnJohn, 33, och Theo, 30.

De båda sönerna har nu vuxit upp och den yngsta av bröderna satsar på musik, något han fann ett intresse för i tidig ålder.

John, som är den äldsta av dem skapade sig rubriker när han gifte sig med grevinnan Alexandra Hamilton under ett mycket kändistätt bröllop. Paret bor både i ett slott och i en tio rum stor lägenhet i centrala Stockholm, våningen är värderad till ca 70 miljoner kronor.

Hemligheten bakom makarnas sprudlande kärlekshistoria

Efter ett så långt äktenskap börjar man ju undra om det finns någon hemlighet för att hålla förhållandet vid liv. Och svaret är ja, enligt Tomas.

– Vi har bra sex. Magin finns i sängkammaren, svarar Tomas till Expressen och fortsätter:

– Nej, men allvarligt så tror jag att det är just det här med att vi har haft var sin karriär och inte begränsat varandra. Men det förstod man ju inte under resans gång.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Carolina Byrmo/TT

SENASTE NYTT!