LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tomas Ledin bedragen – nu väljer han att berätta sanningen

09 jul, 2024 
Loke Westberg
ledin med fru
Tomas Ledin är en av Sveriges allra mest kända artister, men det kommer med sina baksidor.
Nu meddelar han att han blivit bedragen – och varnar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblads drastiska utseendeförändring – nu avslöjar maken Henrik förvandlingenBrand logo
Anders Pihlblads drastiska utseendeförändring – nu avslöjar maken Henrik förvandlingen

På midsommarafton släppte Tomas Ledin, 72, ett nytt album med titeln Viker inte ner mig än och i sommar ger han sig ut på turné igen.

Det är minst sagt bråda dagar för den så folkkära och meriterade artisten, som har en häpnadsväckande karriär bakom sig.

Tomas Ledin varnar för bedrägeriförsöken

Men kändisskapet har inte bara fördelar utan kommer även med vissa jobbiga bieffekter, ett exempel på en sådan är identitetsstöld.

Nu berättar Tomas Ledin om bedrägeriförsöken som florerar i hans namn, och varnar sina följare.

”Låt er inte luras! På sociala medier kommunicerar jag endast via mitt verifierade konto. (Med en blå prick bredvid mitt namn.) Inget annat”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Annons

Samtidigt understryker han att han aldrig skulle ta kontakt med någon av sina följare via direktmeddelanden för att be om diverse saker.

”Jag tar aldrig direktkontakt med någon via sociala medier, tar heller aldrig betalt för autografer, videohälsningar eller liknande”, fortsätter han.

Det uppmanar Tomas Ledin sina följare till

För att få bukt med problemet uppmanar han sina följare att rapportera om de skulle få syn på ett konto som utger sig för att vara Vi är på gång-sångaren.

”Det florerar alldeles för många fejkkonton i mitt namn på nätet. Anmäl och blockera de här patetiska och illvilliga töntarna direkt. Uppskattas! Önskar er alla därute några riktigt skön dagar framöver”, avslutar artisten.

Flera följare svarar att de både har kommit i kontakt med och anmält konton som bär Tomas Ledins namn.

”Har anmält och tagit bort flera sådana konton”, skriver en följare.

Tomas Ledin verkar heller inte vara ensam om att ha det här problemet. En person i hans kommentarsfält skriver nämligen följande om Tomas Ledins artistkollega:

”Så galet tröttsamt med alla dessa troll. Har anmält nog 30-tal som utger sig att vara Tommy Nilsson. Men tur att vi andra har ett liv, medans de dönickarna inte verkar uppskatta det.”

FOTO: TT

Annons