LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tobias Karlsson avslöjar okända relationen till elididrottaren: ”Villkorslös kärlek”

25 jul, 2022 
Tobias Karlsson
Proffsdansaren Tobias Karlsson syns ofta i det offentliga rummet.
Nu avslöjar han den okända relationen till den före detta elitidrottaren.
Villkorslös kärlek”, skriver han på Instagram.
Annons
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändningBrand logo
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändning

Proffsdansaren Tobias Karlsson, 45, har gjort sig ett känt namn under sina säsonger i Let's dance. Han har dessutom tagit hem den prestigefulla glasskon med tv-kocken Tina Nordström, 48.

Även i år medverkade han i programmet – men årets resa blev tyvärr kortvarig då han tillsammans med Mia Parnevik, 54, blev det första paret att tvingas lämna tävlingen.

Men trots att resan blev kort för dansparet så hann deras relation bli otroligt fin. På Instagram hyllade de varandra efter att de åkte ut från tävlingen.

Ja, det blev en tidig sorti ur Lets Dance i år. Sjukt tråkigt när det varit en av de roligaste någonsin. Som vi har skrattat Mia och jag. Vi har på riktigt skrattat så vi gråtit typ varje träning och det har varit en ynnest att få dela så mycket tid med dig Mia. Du är en av de mest omhändertagande och varma människor jag någonsin mött och du har en förmåga att se ALLA! Det väger tungt i min bok och ger dig i speciell plats i mitt hjärta,” skrev Tobias bland annat.

Annons

Tobias relation till Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht

Tobias syns ofta i det offentliga rummet tillsammans med välkända profiler. Några välkända ansikten som han fått en god relation till är bland annat Kristin Kaspersen och hennes son Filip Lamprecht.

Det var i våras, i samband med Tobias födelsedag, som Kristin publicerade en otrolig hyllning till honom på Instagram.

Dessutom avslöjade Tobias i podcasten Ofiltrerat med Sofia ”PT-Fia” Ståhl att han känt Kristins son Filip sedan han var ett litet barn. Det visade sig nämligen att Tobias agerade privatchaufför till Filip mellan Stockholm och Göteborg ett antal gånger.

Tobias om relationen till före detta elitidrottaren: ”Villkorslös kärlek”

Men dessa profiler är långt ifrån alla som Tobias syns tillsammans med. Nu visar det sig att han är mycket nära vän till den före detta skidskytten Magdalena Forsberg, 55.

Tobias berättade nämligen på Instagram att han varit och hälsat på henne och maken Henrik Forsberg. De arbetar tydligen på ett hemligt projekt tillsammans. Spännande att se vad det kan vara!

Samtidigt passar han på att skicka en massa kärlek till Magdalena och hennes familj.

Jag älskar att vara här uppe och tack familjen Forsberg för er enorma gästfrihet. Villkorslös kärlek!”, skriver han bland annat på Instagram.

FOTO: Johan Jeppsson/TT

Annons