LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tobias Karlssons okända förflutna med Filip Lamprecht – nu berättar han

23 apr, 2022 
Tobias Karlsson och Filip Lamprecht
Tobias Karlsson har ett helt gäng av Let's dance-säsonger i bagaget.
Nu avslöjar han sanningen om sin okända relation till förra årets vinnare – Filip Lamprecht.
– Frågade om han..., säger Tobias i podcasten Ofiltrerat.
Annons
Så går pardelningen i Let’s dance till – Tobias Wallins egna ordBrand logo
Så går pardelningen i Let’s dance till – Tobias Wallins egna ord

Han är proffsdansaren i Let's dance som har tagit sig in i svenska folkets hjärtan – Tobias Karlsson, 44. Tobias är främst känd för sina säsonger i det folkkära tv-programmet, där kändisar dansar med en varsin proffsdansare i hopp om att ta sig hela vägen till finalen och vinna den åtråvärda glasskon.

I årets upplaga dansade han med Mia Parnevik, 54. Dessvärre blev paret det första att behöva lämna danstävlingen. De två verkar ha en otroligt fin kemi och båda har hyllat varandra på Instagram.

En vän för livet för alltid”, skrev Mia då.

Som vi har skrattat Mia och jag. Vi har på riktigt skrattat så vi gråtit typ varje träning och det har varit en ynnest att få dela så mycket tid med dig Mia. Du är en av de mest omhändertagande och varma människor jag någonsin mött och du har en förmåga att se ALLA!”, skrev Tobias om Mia på sitt Instagram-konto.

Tobias Karlssons liv utanför Let's dance

Tobias är inte bara en fantastisk dansare. Han arbetar även som föreläsare för bland annat företag och organisationer där han hjälper till med teamkänsla och skapar gemensamma mål.

Annons

I sina föreläsningar fokuserar han på att vända en negativ spiral till något positivt och bygger mycket på sin tuffa uppväxt som mobbad. Något han berättar mer om när han gästar podcasten Ofiltrerat med Sofia ”PT-Fia” Ståhl.

Tobias Karlsson har även tagit emot ett gäng fina utmärkelser – Årets talare 2016, Årets inspiratör 2019, Årets HBTQ-bok 2020 och Årets HBTQ-person 2020.

Relationen till Filip Lamprecht – nu berättar Tobias Karlsson

Kristin Kaspersen och Martin Lamprechts son Filip Lamprecht är en av de personer som har fått äran att lyfta upp glasskon och fira vinsten i Let's dance. Filip vann nämligen förra årets säsong när han dansade tillsammans med Linn Hegdal.

I podcasten Ofiltrerat avslöjar Tobias att han faktiskt känner Filip privat, sen hela tio år tillbaka i tiden. Tobias agerade hans chaufför mellan Göteborg och Stockholm för flera år sedan.

– Han var 13 år ungefär och hans föräldrar frågade om han kunde åka med mig. Han skulle fraktas från Göteborg till Stockholm några gånger. Så han åkte med mig några gånger, berättar Tobias Karlsson i podden.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons