AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tobias Karlssons ödesbesked om Let's dance – efter Carolas avhopp

01 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Beatrice Söderlund
Tobias Karlsson Let's dance
Tidigare i veckan kom beskedet om att Carola Häggkvist valt att hoppa av Let's dance.
Nu berättar hennes danspartner Tobias Karlsson hur det påverkar honom och hur hans framtid i programmet kommer att se ut nu.
Annons
Därför hoppar Carola av Let's DanceBrand logo
Därför hoppar Carola av Let's Dance

När proffsdansaren Tobias Karlsson fick reda på att han skulle få dansa med Främling-sångaren Carola Häggkvist i årets säsong av Let's dance var lyckan total. På deras sociala medier kunde man sedan följa deras resa tillsammans och det rådde ingen tvekan om att lyckan över att spendera tid med varandra var ömsesidig.

Men tidigare i veckan kom det chockartade beskedet att Carola valt att hoppa av tävlingen. Nu berättar Tobias för Hänt hur det påverkar honom, och hur hans framtid i programmet kommer att se ut nu.

Därför hoppade Carola av tävlingen

Anledningen till att Carola hoppade av programmet var för att hennes kropp sa ifrån. I ett inlägg på Instagram berättar hon nämligen att hon drabbats av utmattningssyndrom och att hon under tävlingens gång aldrig fick tillräckligt med återhämtning.

Under inlägget strömmade det in kärleksfulla kommentarer från följare och fans. Men det är inte bara fansen som har stöttat Carola genom den tuffa tiden. Även danspartnern Tobias har hennes rygg.

Annons

– Det känns ändå bra, det är inte mycket man kan göra. Det hade varit jättekul att få gå ännu längre och jag tycker såklart det är tråkigt att det tar slut. Men jag stöttar Carola i det här till hundra procent, säger han om situationen.

Tobias ödesbesked i Let's dance

Men trots att Tobias inte kommer få dansa med Carola längre kommer han ändå få fortsätta vara en del av programmet. För Hänt berättar han nämligen att han kommer att dyka upp lite då och då den här säsongen, och att det absolut inte är omöjligt att han är med och tävlar någon mer gång framöver.

– I årets säsong kommer jag fortfarande vara med i öppningsnumren, men jag är ute ur tävlingen. Men jag kan absolut tänka mig att vara med igen, varje gång jag får vara med om det här är det alltid lika roligt, säger han innan han fortsätter:

– På något sätt vill jag jättegärna vara med. Det här är ju mitt liv, jag älskar Let's dance. Att få chans att träna någon i dans och att coacha människor är något jag verkligen brinner för.

Annons