TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tjurbonden från "Bonde söker fru" tävlar i ”Gladiatorerna”

28 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Från frustande tjurar till lika frustande Gladiatorer. Nu ska ”Bonde söker fru”-bonden Marcus Andersson tävla i TV4:s ”Gladiatorerna”.
Annons

Han ställde till tv-kaos när han 2015 skickade hem alla sina tjejer i Bonde söker fru. Men nu är tjurfarmaren och tv-bonden Marcus Andersson, 38, tillbaka i TV4 – men den här gången har han bytt spilta mot gatlopp. I lördagens ”Gladiatorerna” tävlar nämligen bonden som en av utmanarna, som kämpar för att slå de stora och starka gladiatorerna i olika grenar.

– Jag gillar utmaningar och att pressa mig själv. Jag har velat prova grenarna, för det är så lätt att sitta hemma i soffan och tycka till så mycket. Så jag tänkte “fan, jag ska söka” och så fick jag en impuls och gjorde det, säger Marcus Andersson.

Men det kommer inte att bli en lätt match för tjurbonden att möta de stora gladiatorerna.

– Det är väldigt tufft, de håller inte igen utan kör verkligen all in. Jag är för dum för att vara rädd för dem, säger han.

Marcus Andersson i "Bonde söker fru". Foto: TV4
Marcus Andersson i “Bonde söker fru”. Foto: TV4

Marcus Andersson har inte bara fått sin styrka och kondition från alla timmar med tjurarna. Tv-bonden har också gjort flera svenska klassiker (skidåkning, cykling, simning i öppen älv och löpning) och har tävlat i extremloppet Tough Viking. Gough Viking är ett lopp på åtta kilometer, där deltagarna måste ta sig genom eld, is, vatten, el, taggtråd, lera, vass, armgång och amerikanska fotbollslag för att komma i mål. “Bonde söker fru”-deltagaren har också dykarcertifikat.

Annons

– Jag tränade lite hårdare än jag brukar inför “Gladiatorerna”, jag åkte och provade klättring och lite sånt. Man har ju inte vikten med sig mot gladiatorerna, de är så stora. Man är ju lite liten i sammanhanget där, säger han.

Vilket var roligast, “Gladiatorerna” eller “Bonde söker fru”?

– Det är ju två helt olika grejer, det går ju inte att jämföra. “Bonde söker fru” var en mycket större grej och mer personlig, men det här var roligt på ett annat sätt. Båda programmen var nog lika roliga, säger Marcus Andersson.

Han fortsätter med ett skratt:

– Fast jag var inte lika mörbultad efter “Bonde söker fru” som efter “Gladiatorerna”. I alla fall inte kroppsligt.

Hur det går för tjurbonden i TV4:s “Gladiatorerna” på lördag återstår att se. Programmet sänds 20.00.

FOTO: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons