Tittarnas vädjan till TV4 efter avbrutna inslaget i Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon 2021

Foto: TV4

En intervju gjord av Jenny Alversjö väcker nu åsikter i sociala medier.
TV4-tittarna är nämligen inte helt nöjda med hur inslaget i Nyhetsmorgon gick till.
”Blev lite rumphugget”, skriver en tittare på Instagram.
Anders Pihlblad och maken Henrik Alsterdal
Slå på ljud

I TV4:s Nyhetsmorgon tas alla möjliga ämnen upp. Det kan vara alltifrån nya träningsformen till tyngre livsöden som får tid i kanalens populära morgonprogram. En sak som är säker är i alla fall att TV4-tittarna ständigt kan vänta sig välfyllda direktsändningar, med både det ena och det andra, alla dagar året runt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

På vardagarna är det alltid en duo som leder programmet, exempelvis Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist eller Maria Forsblom och Martin Järborg. Men på helgerna är programledaren ensam, en som ofta leder programmet på egen hand är Nyhetsmorgon-profilen Jenny Alversjö.

Jenny Alversjös chockfråga till Bianca Ingrosso

Nyligen gjorde Jenny en intervju med Bianca Ingrosso som kom att väcka stor uppmärksamhet i sociala medier. Jenny frågade då nämligen Bianca rakt ut om en pengafråga. Det var när Jenny tog upp något som Bianca tidigare ska ha sagt som influencern fick sig en rejäl chock i Nyhetsmorgon-soffan.

– Om man följer Wahlgrens värld så bara droppar du så här "jag har tvättstuga och 80 miljoner på kontot", säger Jenny varpå Bianca med öppen mun utbrister:

– Omg sa jag?! Vad sa jag sa du? Oj. Ja, men det går bra. Det är hårt slit, det är det. Men jag har fruktansvärt roligt. Jag tycker inte att man ska var feg för att säga att man är duktig på det man gör. Jag har massa andra brister, men just det här är jag bra på och det har väl lönat sig, svarar Bianca efter att chocken lagt sig.

TV4-tittarnas kritik efter gripande intervjun om självmord

I ett nytt avsnitt av Nyhetsmorgon, som Jenny Alversjö ledde, var det dags för ett allvarligare ämne – nämligen psykisk ohälsa och självmord. I studion gästades Jenny av fyrabarnsmamman Jenny Hamrén som förlorat sin man. Intervjun kom att beröra många och tittarna var fast beslutna om att ämnet var viktigt att lyfta. Däremot ansåg flertal TV4-tittare att inslaget inte alls fick den plats det förtjänade. I ett inlägg på programmets Instagram-konto lyfter nu tittarna sin besvikelse över att inslaget var så kort och avbrutet.

”Jag såg inlägget och känner också som andra att det är ett mycket viktigt ämne att ta upp. Dock kände jag att inslaget var alldeles för kort, man kunde prata mer med Jenny. Någon psykolog eller likande kunde kanske varit med också. Hoppas att du Jenny känner dig nöjd med intervjun och att du fick säga det du ville säga”, skriver en tittare på Instagram.

”Tack för att du delar din berättelse. Starkt ämne som berör. Hade önskat att du fått mer tid och utrymme, blev lite rumphugget tyvärr. Hade varit bra att få koppling till hjälp som finns att få och hur man kan göra”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedts svåra kamp som TV4-tittarna inte får se

LÄS OCKSÅ: Mats Thomsson avslöjar – har träffat ny kärlek efter Bonde söker fru

FRÅN FÖRSTASIDAN