LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jenny Strömstedts svåra kamp som TV4-tittarna inte får se

18 jan, 2021 
Jenny Strömstedt är ofta glad och trevlig i tv-rutan – men såklart har även programledare sina dåliga dagar.
Nu berättar hon om en inre kamp, som tittarna inte får se.
Annons
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmerBrand logo
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer

Jenny Strömstedt, 48, har länge varit ett välkänt ansikte för TV4-tittarna då hon setts till i flera olika program på kanalen.

Hon har bland annat medverkat i Brottsjournalen med Leif GW Persson och Tillsammans med Strömstedts. Men kanske är det just Nyhetsmorgon tillsammans med parhästen Steffo Törnquist, 64, som tittarna främst förknippar Jenny med. Jenny har jobbat med programmet sedan 2005, då hon varit både programledare för Nyhetsmorgon och innan dess var hon redaktör och producent – så hon är helt enkelt en inbiten Nyhetsmorgon-människa.

Men allt är ju som känt inte alltid som det ser ut på tv. Nu ger Jenny en mer grå bild av sin vardag. På Instagram skriver hon till en bild på sig själv på en tunnelbana:

”Tomt på t-banan. Grått ute och oroligt på insidan, inget farligt, bara tillfällig coronaanfrätt livsglädje och haltande självförtroende. Försöker tänka på Björn Natthiko Lindeblads öppna hand, att släppa taget om allt det vi ändå inte kan kontrollera eller vet vad det har för mening just då. ”, skriver programledaren.

Annons

TV4-profilens tacksamhet för stödet

Vad som tynger Jenny mer exakt nämner hon inte, men hon skriver att är tacksam över meditationsläraren Björns ord.

”Poff, liksom. Jag har aldrig varit något större fan av vykortscitat av österländska visdomar, man är gladare när man är glad, men den där öppna handen ska jag f-n brodera i korsstygn och hänga på väggen. ”

Hon lägger även till att hon har munskydd i väskan, innan hon får pekpinnar av sina följare.

”Jag har munskydd i väskan. Det var HELT TOMT på t-banan och efter rusningstid. Jag litar på att ni är kloka medmänniskor som fattar kloka beslut för att inte sprida smitta, så blir jag glad om ni litar på mig. FRED PÅ JORDEN!”

Annons