let's dance 2023

Tittarnas starka reaktioner efter Eric Saades inspel i Let's dance

Tittarnas starka reaktioner efter Eric Saades inspel i Let's dance

I lördagens Let's dance fick fjolårets vinnare Eric Saade hoppa in och vikariera för Kristin Kaspersen, som var bortrest.
Erics insats som programledare väckte starka reaktioner hos tittarna.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jag har aldrig med Let's Dance deltagarna
0:31

Efter reklamen: Jag har aldrig med Let's Dance deltagarna

(0:31)

Slå på ljud

Let's dance 2023 har dragit igång på allvar, i lördagens program var det Hollywood-tema och dansparen fick en varsin film att tolka och det bjöds på allt från Top Gun ochTitanic till Trolls.

Efter veckans tävling var det sju danspar som blev sex. Till slut var det Andreas Wijk och Isa Sund som fick lämna programmet efter en rykande duell mot Rickard Sjöberg och Tove Villför.

Årets upplaga av Let's dance har varit dramatisk sedan start. Bara dagar innan premiären meddelades det att programledaren Petra Mede, 53, tvingades ställa in sitt uppdrag till följd av extrema ryggsmärtor. Istället blev det Kristin Kaspersen, 53, som fick ta Petras roll och programleda tillsammans med David Lindgren, 40.

Eric Saade tar över efter Kristin Kaspersen i Let's dance

Att Kristin skulle hoppa in i programmet kom som en chock för alla – inte minst henne själv. När nyheten kom ut kunde hon berätta om sina känslor kring det prestigefyllda uppdraget.

– Jag ska erkänna att jag sedan jag var med för fyra år sedan och tävlade har saknat Let’s dance-bubblan så mycket. Jag ska göra mitt yttersta för att tillsammans med David, dansarna, deltagare och jury se till att det blir en fantastisk säsong. Och oj vad jag ska ha kul!, sa Kristin.

Men eftersom Kristin fick hoppa in med så kort varsel, hade hon såklart redan ett fullspäckat jobbschema för våren. Allt gick dessvärre inte att boka av och hon meddelade att hon hade jobb som gjorde att hon inte kunde vara med under lördagens inspelning av Let's dance.

Istället fick fjolårets vinnare Eric Saade, 32, göra comeback på dansgolvet, men denna gång som programledare.

”Eric Saade är senaste vinnaren av Let’s Dance och en lysande artist och entertainer. Vi är mycket glada över att han vill vikariera för Kristin Kaspersen lördagen den 15 april då hon är upptagen på annat håll.”, skrev Let's dance exekutiva producent, Fia Fång, i ett meddelande till hänt.

Starka reaktioner efter Eric Saades inhopp i Let's dance

Eric gjorde sannerligen en storslagen comeback på dansgolvet och bjöd tittarna på både dans och sång.

– Jag är inte avundsjuk på de som dansar tiodans, utan superglad över att jag får showa på mitt sätt ikväll, säger Eric till TV4 Nyheterna.

Det verkar även som att tittarna har saknat att se honom i programmet, på TV4:s Facebook sida fullkomligt väller kommentarerna in som hyllar Erics insats.

"Han är fantastisk, som gjord för att vara programledare. Var sig själv och så naturlig. Wow vilken fantastisk kväll. Vill se mer av honom. Vill se mer av honom. Fanns inte något stelt, bara liv och rörelse. Underbar kväll ikväll", skriver en tittare.

"Eric, kanonbra programledare", hälsar en annan.

"Han gör det mycket bra tycker jag", skriver en tredje och får medhåll av en annan:

"Kul att Eric Saade är med som programledare".

"Så himla bra att man bara vill se mer... Det sa bara klick! Klockrena killar... Tack!", hälsar en femte.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN