LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersen stoppas från TV4:s Let’s dance – orden om ersättaren

07 apr, 2023 
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har stött på hinder – och kommer inte att programleda Let's dance. Nu uttalar hon sig om sin ersättare och anledningen bakom.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Andreas Wijks stora skada i Let's Dance: ”Korsbandet är av”Brand logo
Andreas Wijks stora skada i Let's Dance: ”Korsbandet är av”

Let's dance 2023 är i fullgång. Nytt för i år är att Kristin Kaspersen programleder, tillsammans med David Lindgren. Detta efter att Petra Mede fått hoppa av på grund av ryggproblem.

– Jag älskar Let’s Dance! I den här situationen är det viktigaste att Petra tar hand om sig. Det finns bara en Petra Mede men jag är otroligt stolt över att få frågan om att ersätta henne. Jag ska erkänna att jag sedan jag var med för fyra år sedan och tävlade har saknat Let’s Dance-bubblan så mycket. Jag ska göra mitt yttersta för att tillsammans med David, dansarna, deltagare och jury se till att det blir en fantastisk säsong. Och oj vad jag ska ha kul!, sa Kristin Kaspersen när nyheten kom ut.

Kristin i Let's dance
Kristin i årets säsong av Let's dance. Foto: Karin Törnblom / TT

Kristin Kaspersen stoppas – kan inte programleda Let's dance

Men då Kristin fick hoppa in med så kort varsel, hade hon såklart redan ett fullspäckat jobbschema för våren. Och allt gick tydligen inte att boka av. Nu berättar hon på Instagram hur hon måste utföra ett jobb nästa lördag, vilket gör att hon kommer stoppas från att spela in Let's dance nästa lördag, den 15:e april.

Annons

”Jag kunde ändra mitt schema inför våren när frågan om Let's dance kom med kort varsel, men en sak som var bokat och kontrakterat var att jag är träningsinstruktör på Soneva Fushi. Jag tillhör deras Soneva Stars och kör morgonyoga och Soma Move klasser. Det gör att jag har en som hoppar in för mig nästa lördag den 15/4. Vem det blir får ni reda på i morgon under programmet. ”

Kärleken till sitt nya jobb: ”Sen skyndar jag mig hem”

Hon fortsätter inlägget:

”Men en sak vet jag, det kommer bli hur bra som helst! Riktigt bra! Så på söndag åker jag och är borta den 15/4 men sen skyndar jag mig hem, för oj vad jag älskar att får leda Let’s Dance med David. Att följa deltagarna och dansarnas resa är helt fantastisk! Hoppas vi ses imorgon! Det blir ett så fint program där deltagarna har fått välja ut ett år som betytt extra mycket för de.”

Hänt har sökt Kristin Kaspersen.

Annons