LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Eric Saade ersätter Kristin Kaspersen i Let's dance – anledningen bakom

08 apr, 2023 
Eric Saade
Nu står det klart att Eric Saade tar över Kristin Kaspersens programledarroll i Let's dance – när hon inte kan vara på plats.
Här är orsaken bakom inhoppet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicole Falciani avslöjar Eric Saades reaktion på gravidlyckanBrand logo
Nicole Falciani avslöjar Eric Saades reaktion på gravidlyckan

Häromdagen gick Kristin Kaspersen ut med att hon inte lyckats boka av allt hon hade planerat i vår – när hon plötsligt fick frågan om att programleda Let's dance. Detta då Petra Mede fått ryggproblem och Kristin fick hoppa in med kort varsel.

På Instagram skrev Kristin om sitt andra jobb som hon inte kan boka om:

”Jag kunde ändra mitt schema inför våren när frågan om Let's dance kom med kort varsel, men en sak som var bokat och kontrakterat var att jag är träningsinstruktör på Soneva Fushi. Jag tillhör deras Soneva Stars och kör morgonyoga och Soma Move klasser. Det gör att jag har en som hoppar in för mig nästa lördag den 15/4. Vem det blir får ni reda på i morgon under programmet. ”

Annons

Eric Saade ersätter Kristin Kaspersen i Let's dance

Och precis som Kristin skev, fick vi reda på vem som ska ersätta henne under lördagens program. Det blir ingen mindre än Eric Saade som kommer att hoppa in, alltså bara under en lördag, den 15:e april.

När Hänt når programmets exekutiva producent, Fia Fång, ställer vi frågan hur det kommer sig att det blev just Eric. Hon skriver i ett meddelande:

”Eric Saade är senaste vinnaren av Let’s Dance och en lysande artist och entertainer. Vi är mycket glada över att han vill vikariera för Kristin Kaspersen lördagen den 15 april då hon är upptagen på annat håll.”

Annons