Kritik mot Bingolotto – många skrapade fel ruta efter Lottas ord

Lotta Engberg och Stefan Odelberg

Bingolottos uppesittarkväll får många personer att bänka sig framför tv:n.
Men under kvällens program hände något som har fått många att rasa.
“Vill ni lura äldre?”, skriver nu en upprörd person.
BingoLotto – minns du programledarna?
Slå på ljud

Bingolottos uppesittarkväll är igång och som vanligt bjuds tittarna på förstklassig underhållning både när det kommer till musik, mat och rim.

Den stora kvällen programleds, precis som förra året, av artisten Lotta Engberg och magikern Stefan Odelberg och duon har kommit att bli en riktig tittarfavorit.

Men efter händelsen i Bingolotto rasar nu tittarna mot TV4.

Exklusivt
Stefans oväntade kupp med Lotta – berättar om kyssen

Stefan Odelbergs okända relation med Carin Da Silva

När Hänt pratade med Stefan inför Bingolottos uppesittarkväll passade vi på att fråga vem av alla gäster på den stjärnspäckade listan han ser mest fram emot att träffa.Han nämnde då en av gästerna som han såg framemot lite extra att spendera lille julafton med.

– Det finns ganska många, som exempelvis Claes Malmberg, som har varit med och gjort tv väldigt mycket. Är erfarna. Det är roligt att ha med dem, för de kan man ju pressa lite mer. Få dem att göra grejer som andra tycker är obekväma, svarade han då.

I samma intervju avslöjade han även att han har en privat relation till Let's dance-profilen Carin da Silva som är på plats i studion för att hitta på julklappsrim.

– Carin Da Silva, som är med i rimstugan, henne känner jag ju väl och har lätt för att få henne på fall. Eller ja, jag menar hon är ju dansare, men jag kan nog få henne ur balans, sa Odelberg.

Tittarnas kritik mot TV4 efter händelsen i Bingolotto

Om man har köpt en lott så är det viktigt att man inte skrapar kontrollrutan, det hade nämligen gjort att lotten blivit ogiltig.

Men faktum är att serienumret ligger precis bredvid kontrollrutan, och serienumret ska man skrapa för att se om man har turen att vinna något på sitt nummer på lotten.

I början av programmet påminner programledaren Lotta att man inte ska skrapa kontrollrutan, trots det så rasar nu tv-tittarna mot Bingolotto.

Bingolottos Instagram strömmade nämligen kommentarer in från upprörda personer som ställer sig kritiska mot placeringen på rutan. Många menade även att Lotta uppmanade till att "skrapa rutan längst upp till vänster".

”Fan va jävla dåligt att kontrollrutan låg bredvid serienummer rutan så farmor skrapade båda rutorna efter att Lotta sa "skrapa längst upp till vänster"...”, skriver en upprörd person.

”Varför sätter man den man inte får skrapa precis bredvid den man ska skrapa? Vill ni lura äldre?”, skriver en annan tittare.

LÄS OCKSÅ: Kikki Danielssons ilska mot restriktionerna – egna orden om sorgen

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritik efter SVT:s tidsändring av Kalle Anka på julafton

FOTO: Bingolotto/TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN