Tittarnas sorg efter TV4:s besked om Leif GW: ”Kommer sakna”

Leif GW Persson i Nyhetsmorgon
Leif GW Persson är en uppskattad TV4-profil som har setts i rutan varje tisdag med programmet GW:s mord. I ett inlägg på Instagram avslöjar kanalen att veckans avsnitt var säsongens sista.
Annons

Kriminologen och författaren Leif GW Persson, 74, är en folkkär tv-profil som numera ofta ses på TV4. Han är en återkommande gäst i Nyhetsmorgon, men tvingades nyligen ta ett uppehåll från jobbet på grund av hälsoproblem. Tidigare i år meddelade han tittarna att han skulle läggas in på sjukhus i fyra veckor.

Annons

– Jag har problem med hälsan så jag ska in på sjukhus, men det är inget dramatiskt eller så. Det är på förhand planerat, berättade han i Nyhetsmorgon vid tillfället.

När problemet var ur vägen kom han tillbaka till rutan och berättade för tittarna att han mådde bättre.

– Bättre än när jag åkte dit, faktiskt. Och det är väl själva idén med att vistas där. Det är tråkigt att ligga på såna där ställen. Nu kör vi, sa han till programledaren Maria Forsblom efter sjukskrivningen.

Annons

I kommentarsfältet på TV4:s Facebooksida är det uppenbart att Leif GW är en uppskattad profil och efter att han återvände till Nyhetsmorgon var fansen inte sena med att hylla honom.

TV4-tittarnas sorg efter beskedet om GW:s mord

Men det är inte bara i Nyhetsmorgon som tittarna får ta del av Leif GW Persson. Under fyra säsonger har vi även sett honom i GW:s mord som har sänts på tisdagkvällar på TV4.

Programmet är uppskattat av många – men nu är det över för säsongen. I ett inlägg på Instagram berättade kanalen tidigare i veckan om det sista avsnittet av GW:s mord.

”Dags för säsongsavslutning för GW:s mord. Denna gång tar Leif GW upp mordet i Hälsingland där offrets hund spelade en viktig roll. Kommer ni titta?”, skriver TV4 i inlägget.

Beskedet om att Leif GW Persson nu kommer att få lite mindre tv-tid är något som flera tittare är besvikna över.

”Jag kommer att sakna GW jättemycket, men önskar honom en härlig och skön sommar med familjen”, skriver en person i en kommentar och får medhåll från andra ledsna tittare som har gillat kommentaren.

Annons

”Trevlig sommar!”, skriver en annan.

I onsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon fick vi återigen se Leif GW Persson i rutan till tittarnas stora glädje.

View this post on Instagram

Vår favoritprofessor är här! 😍

A post shared by TV4 Nyhetsmorgon (@nyhetsmorgon) on

FOTO: TV4, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…