Tittarnas skarpa kritik mot Bingolotto efter TV4:s miss

Stefan Odelberg, Lotta Engberg

Ibland verkar det vara lite krångligt att hänga med när det är många bingospel i rutan. Detta är något som Bingolotto-tittarna nu kan skriva under på, det är nämligen stor ilska bland tittarna.
”Jäkligt klumpigt”, skriver en.

Förra sommaren stod det klart att Lotta Engberg och Stefan Odelberg skulle ta över Bingolotto, efter Richard Olssons plötsliga avhopp. Sedan dess har den populära duon gjort succé.

Det är dock bara vid större sändningar som duon faktiskt får jobba tillsammans, trots det funkar samarbetet mellan dem alldeles utmärkt. Stefan har tidigare förklarat för Hänt att han och Lotta nämligen är väldigt flexibla med arbetspassen.

– Det är lite olika. Ibland kör jag två helger och så kör Lotta två helger. Men vi har exakt hälften av programmet var bara att de är lite utspridda, och om Lotta känner att hon vill vara ledig i två veckor så säger vi bara "ja, men jag tar den helgen då så tar du min", sa Stefan då.

SORG Carolas ord om tunga saknaden

Underhållningen i Bingolotto ifrågasattes

Under våren har det som vanligt varit Bingolotto som stått på agendan på söndagarna. Precis som Stefan förklarat så har det ibland varit Lotta som synts i rutan och ibland är det Stefan. Däremot har det inte alltid varit frid och fröjd bland tittarna.

Nyligen kritiserades programmet och det handlade om underhållningen och artisterna som var på plats i studion.

”Men ni får ju skärpa er på vilka artister ni tar in. Jag skämdes för den gamle publikuppvärmarens uppträdande.....usch!!”, skrev en tittare.

”Håller fullständigt med urusel underhållning! Med tanke att det är äldre tittare”, instämde en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas skarpa kritik mot Bingolotto

Däremot verkar det inte vara programledarna det är fel på, snarare tvärtom! Både Lotta och Stefan är ju nämligen väldigt omtyckta i rutan. Däremot blev det liv i luckan efter det senaste programmet. I och med treans bingo verkar det ha uppstått vissa oklarheter.

”Jäkligt klumpigt & dålig info om kvällens bingo. Säkert fler än vi som duttat fel ikväll och undra va fan som hände med 3ans bingo”, skriver en tittare.

”Ja, det gjordes det här också! Fruktansvärt då vi trodde att det vunnits bil!!”, skriver en annan.

Bingolottos Facebooksida väljer nu att reda ut det hela och skriva ner den rätta raden, men trots det så är det upprört i kommentarsfälten.

”Tack. Men tycker att det va otroligt dålig info. Och vi lär ju inte va ensamma om att ha spelat på fel brickor ikväll.”, skriver tittaren.

LÄS OCKSÅ: Stefan Odelbergs ödesbesked i Bingolotto – TV4:s svar efter succén med Lotta

LÄS OCKSÅ: Bingolottos ödesbesked för Lotta Engberg

FOTO: TV4