Tittarnas hårda kritik mot Bingolotto med Stefan Odelberg

Stefan Odelberg

Stefan Odelberg har blivit ett kärt ansikte i Bingolotto. Men efter söndagens underhållning med de uppseendeväckande artisterna får programmet nu kritik.
”Men ni får ju skärpa er”, skriver en tittare.

Förra sommaren stod det klart att Lotta Engberg och Stefan Odelberg skulle ta över Bingolotto, efter Richard Olssons plötsliga avhopp. Sedan dess har den populära duon gjort succé.

Exklusivt
PIK Cecilia Ehrlings uppmaning till TV4 efter upptäckten

Det är dock bara vid de större sändningarna som duon får jobba tillsammans och Stefan har tidigare berättat för Hänt hur det är att jobba med en veteran som Lotta.

– Det finns väldigt många kända personer som tror att de är mer än vad de är och det är väldigt jobbigt att som nykomling komma in och göra ett av Sveriges största tv-program. Det hade kunnat vara en pina att göra det tillsammans med en programledarkollega som inte är en kompis helt enkelt. Som är lite "du ska inte komma hit och tro du att du är någon", förklarar han och fortsätter:

– Men Lotta är precis tvärtom. Hon är som ett kinderägg. Hon är mamma, min mormor och min sambo i samma person. Så känns det att vara med Lotta.

Så upptäcktes Stefan av Bingolotto

Innan Stefan blev programledare för Bingolotto jobbade han mycket med showbusiness och trolleri. Han har tidigare berättat om showen Talk talk show med Stefan Odelberg på Hamburger börs i Stockholm, som troligtvis la grunden för att han blev en kandidat till programledare i Bingolotto.

– Jag gjorde de showerna som ett tv-program. Jag bestämde mig ganska tidigt för att bara jobba på med de här showerna tills nån kommer och säger "Hallå där, jädrar vilken bra show, varför gör du inte den i tv". Hade jag inte gjort de showerna så är det 100 % säkert att jag inte hade varit programledare i Bingolotto idag, har han sagt till Hänt.

Med andra ord är Stefan mycket nöjd med sin nya roll som programledare för Bingolotto. Hittills har han tagit sig an uppgiften med bravur, något som även tittarna verkar hålla med om.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bingolotto

Hårdrocksbandet stod för underhållningen

TV4

Tittarnas kritik efter programmet med Stefan

Däremot har tittarna nu ett och annat att säga om underhållningen i programmet.

”Men ni får ju skärpa er på vilka artister ni tar in. Jag skämdes för den gamle publikuppvärmarens uppträdande.....usch!!”, skriver en tittare.

”Håller fullständigt med urusel underhållning! Med tanke att det är äldre tittare”, instämmer en annan.

De flesta tittarna verkar dock överens om att det i alla fall inte är Stefan det är fel på.

”Bästa programledaren Stefan, men sämsta underhållningen.”, skriver en tittare.

”Bra programledare, men ta in artister som kan sjunga på svenska och lite lugnare musik. Det som var i går var inte något för oss gamlingar.”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Stefan Odelbergs barnbesked – efter skilsmässan från Berna Inceoglu

LÄS OCKSÅ: Stefan Odelbergs ödesbesked i Bingolotto – TV4:s svar efter succén med Lotta

FOTO: Ola Axman/TT, TV4