ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarnas starka reaktioner efter nya bilderna på Björn Lee Christiernsson

07 feb, 2023 
Nyligen kom Äntligen-hemma profilen Björn Christiernsson ut som som transsexuell och heter numera Lee.
I den nya dokumentärserien Att bli Lee får tittarna följa hela resan.
Nu har första avsnittet haft premiär och tittarna har sagt sitt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Björn Christiernsson öpnnar upp om tuffa tiden: ”Visste inte om jag skulle… ”Brand logo
Björn Christiernsson öpnnar upp om tuffa tiden: ”Visste inte om jag skulle… ”

Det var i en intervju med QX som Äntligen hemma-profilen Björn Christiernsson, 48, kom ut som transsexuell och berättade att hen numera går under namnet Lee. I intervjun berättade även Lee att hen varken identifierar sig som kvinna eller man idag.

Massvis har hyllat Lee för sitt mod och sin ärlighet och i TV4:s dokumentärserie Att bli Lee som nyligen hade premiär. Får tittarna följa hens resa att gå från Björn till Lee. Nu har tittarna sagt sitt om premiären!

Ex-frun Karolinas första ord om Lees resa

I första avsnittet får vi följa Lee och ex-frun Karolina Christiernsson. Ex-makarna skilde sig år 2018 men än idag har de en nära relation. I dokumentären delar Karolina med sig av sina första ord kring resan som Björn har gjort till att bli Lee.

– Det är klart att jag var orolig, jag menar han är ju pappa till våra barn. Han är min bästa vän. Det är klart att jag var orolig att han skulle göra något dumt eller att något skulle hända honom, säger Karolina i första avsnittet.

Annons

Tittarna får även se deras relation idag och hur nära de är varandra. Efter att Lee har genomgått en skönhetsoperation är det Karolina som hämtar på kliniken.

– När jag träffade Björn så var han snickar-Björn från Äntligen hemma. Jag tror att jag kände ganska snabbt från att jag träffade Björn att han var väldigt fascinerad över hur jag klädde mig, vad jag hade på mig. Det var inte så långt senare som han introducerade och visade att han hade högklackade skor korsetter och så vidare. Jag älskade Björn för den personen han var och sen spelade det inte så stor roll om han hade kvinnokläder eller inte, säger Karolina.

Tittarnas starka reaktioner – efter premiären av Att bli Lee

Att bli Lee hade premiär igår på TV4 och det första avsnittet har väckt starka reaktioner hos tittarna.

Annons

I kommentarsfältet på TV4:s Facebook väller det in hyllningar från berörda tittare som stöttar Lees mod och ärlighet.

”Tittade på detta och blev så berörd. Vilken fin resa Lee har gjort. Exfrun är fantastisk. Ser framemot att se fortsättningen”, skriver en tittare.

”Ett fantastiskt program som berör. Starkt av dig att gå ut i offentligheten och berätta om din historia. Lycka till med ditt nya liv som Lee”, skriver en annan.

”Åh, vilket bra program. Tårarna bara rann! Önskar dig all lycka i världen Lee”, skriver en tredje.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4Annons