LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ex-frun Karolinas första ord om Björn Lee Christiernsson – nu träder hon fram

06 feb, 2023 
Björn Christiernsson och Karolina
Björn Christiernsson har kommit ut som transsexuell och heter numera Lee.
Nu delar ex-frun Karolina med sig av sina första ord om tidigare makens beslut.
– Jag älskade Björn för den personen han var och sen spelade det inte så stor roll om han hade kvinnokläder eller inte, säger Karolina i dokumentären Att bli Lee.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Björn Christiernsson öpnnar upp om tuffa tiden: ”Visste inte om jag skulle… ”Brand logo
Björn Christiernsson öpnnar upp om tuffa tiden: ”Visste inte om jag skulle… ”

Äntligen hemma-profilen Björn Christiernsson, 48, kom nyligen ut som transsexuell och heter numera Lee.

I TV4:s dokumentärserie Att bli Lee kommer tittarna att få följa Björn som berättar om hur hen gick från Björn till Lee. Lee identifierar sig idag som varken kvinna eller man.

Karolina Christiernsson bryter tystnaden om Björns beslut att bli Lee

Lee skilde sig från sin ex-fru Karolina Christiernsson år 2018. Hen har tidigare berättat om ex-fruns stöd under resan men nu väljer Karolina att bryta tystnaden. I dokumentären delar hon med sig av sina första ord kring Björns resa till att bli Lee.

– Det är klart att jag var orolig, jag menar han är ju pappa till våra barn. Han är min bästa vän. Det är klart att jag var orolig att han skulle göra något dumt eller att något skulle hända honom, säger Karolina i programmet.

Annons

Vidare får tittarna se hur Lee och Karolina än idag har en nära relation. Efter att Lee genomfört en BBL (Brazilian Butt Lift), en skönhetsoperation där fett tas från olika kroppsdelar och placeras på rumpan, syns Karolina vara den som hämtar hen från kliniken.

– När jag träffade Björn så var han snickar-Björn från Äntligen hemma. Jag tror att jag kände ganska snabbt från att jag träffade Björn att han var väldigt fascinerad över hur jag klädde mig, vad jag hade på mig. Det var inte så långt senare som han introducerade och visade att han hade högklackade skor korsetter och så vidare. Jag älskade Björn för den personen han var och sen spelade det inte så stor roll om han hade kvinnokläder eller inte, säger Karolina.

Verkliga relationen mellan Lee och ex-frun Karolina

När Lee minns tillbaka på Björn och Karolinas kvällar, minns de hen med glädje.

– En fredagskväll när man är hemma och kanske dricker några glas vin, äter en pizza och kollar en långfilm. Då kunde vi dricka vin och fixa oss sen på kvällen. Ha en rolig stund kring smink och kläder, sådana saker tillsammans, säger Björn i programmet.

Hänt har sökt Karolina Christiernsson.

Del ett av Att bli Lee sänds måndag den 6 februari 20.00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: TT/TV4

Annons