Tittarnas ord till Jesper Börjesson efter TV4-avhoppet

Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon
Jesper Börjesson slutade på TV4 för fyra månader sedan.
Nu vädjar Nyhetsmorgon-tittarna om att han ska återvända till sitt gamla jobb.
– Du behöver komma tillbaka, skriver en person.
Annons

I början av året avslöjade Jesper Börjesson, 49, att han bestämt sig för att sluta på TV4 efter hela 25 år på kanalen. Nyheten kom som en chock för både kollegor och tittare. Han lämnade då Nyhetsmorgon bakom sig för att påbörja en helt ny karriär.

Annons

På darriga ben lämnar jag snart TV4 och Nyhetsmorgon för att börja på teknikkonsultföretaget Rejlers. Där ska jag jag vara med och leda en helt ny och väldigt spännande utbildningssatsning”, skrev Jesper om beslutet och sitt kommande jobb.

Ett par veckor efter att Jesper lämnat TV4 återförenades han med sina forna kollegor. Tillsammans med bland andra Marcus Oscarsson, 43, och Soraya Lavasani, 37, gick han då ut och åt middag på en restaurang i Stockholm.

Annons

Jespers hälsning till Soraya

Trots att Jesper inte längre får träffa TV4-gänget är han flitig med att kommentera vännernas inlägg i sociala medier. Efter att Soraya, som var Jespers parhäst i Nyhetsmorgon i många år, la upp en bild på sin nyfödde son Winston, lämnade Jesper Börjesson en hälsning.

”Känns som att jag känner dig lite Winston. Har ju hängt med dig och din mor i flera månader i Nyhetsmorgon”, skrev han i en kommentar till bilden.

Soraya brukar också lämna meddelanden i kommentarsfältet till Jespers inlägg. Det är tydligt att de saknar att jobba ihop i Nyhetsmorgon, även om Jesper verkar trivas bra på sin nya arbetsplats.

TV4-tittarnas ord till Jesper

Det är inte bara Soraya Lavasani som tycker att det är tråkigt att Jesper Börjesson har slutat på TV4. Efter att Jesper la upp ett nytt inlägg på Instagram i veckan väller kommentarerna in från Nyhetsmorgon-tittarna.

Annons

”Saknar dig i rutan, hoppas allt är bra med dig”, skriver en person.

”Du Jesper du behöver komma tillbaka till tv”, hälsar en annan.

”Säger som alla andra! Det är tomt utan dig i rutan på morgonen”, skriver en tredje.

Jesper Börjesson har ännu inte besvarat kommentarerna och det verkar inte som att har någon plan på att återvända till TV4 och Nyhetsmorgon.

View this post on Instagram

En stol ska ha en rejäl rygg.

A post shared by Jesper Börjesson (@jeppeborjesson) on

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Patrik Österberg/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…