LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Tittarnas kritik mot TV4 efter situationen i tv-tablån: ”Så tråkigt”

21 jul, 2022 
ERNST KIRCHSTEIGER, RENÉE NYBERG

Folkkära programledaren Renée Nyberg är välkänd för sitt somriga program Renées brygga. Även tv-profilen Ernst Kirchsteiger är välkänd för sina somriga program.
Men nu har tittarna fått nog efter TV4:s beslut med de folkkära programmen.

Annons
TV: Därför tvingades David Hellenius bo i Renée Nybergs källare i 1 årBrand logo
TV: Därför tvingades David Hellenius bo i Renée Nybergs källare i 1 år

En av Sveriges mest folkkära programledare Renée Nyberg, 56, är aktuell med sin nionde säsongen av Bytt är bytt på TV4.

När det kommer till privatlivet är hon gift med komikern och programledaren David Hellenius, 48 och tillsammans har de sonen Leo Hellenius, 16. Renée har sedan ett tidigare äktenskap två barn tillsammans med ex-maken Jan Zachrisson, 61.

Genom åren har Renée lett mängder av tv-program på TV4, bland annat Klassfesten och Renées brygga vilket i nuläget inte är bekräftat om det kommer en till säsong av. Men något som är säkert är att hon kommer synas i ett helt nytt tv-program som har premiär den 29 augusti, programmet heter Vilket liv!.

Annons

Renée Nyberg aktuell i ett nytt tv-program

Det nya programmet Vilket liv! går ut på att Renée ska fördjupa sig i fem av Sveriges mest omtyckta skådespelares och artisters liv.

Intervjuerna kommer att hållas på en teaterscen istället för i en tv-studio. I ett pressmeddelande berättade hon om sin längtan till det nya programmet.

– Jag har längtat efter att få göra den här typen av program, där vi verkligen går på djupet och får lära känna stjärnan bakom alla framgångar, sa Renée Nyberg och fortsatte:

– Vår huvudperson vet inte vad som väntar bakom ridån på Oscarsteatern, men tittarna kan förvänta sig en fullspäckad helkväll där vi kommer att påminnas om några av höjdpunkterna i svensk underhållningshistoria.

Tittarnas kritik mot upplägget på TV4

Vi har nu kommit in i juli och det är sommar och sol på hög nivå. Detta märks inte bara på vädret utan på TV4 sänds det en och annan repris av olika program. Detta gäller bland annat Sommar med Ernst och Renées brygga.

Annons

Tv-programmen som sänds på TV4 marknadsförs ofta på TV4:s Facebooksida och det samma gäller nu även för repriser. Nu har TV4 lagt upp ett inlägg av Renee's brygga där Markoolio gästar och pratar om sin uppväxt. Avsnittet sändes för första gången för sex månader sedan och är inget nytt i tv-rutan, vilket tittarna nu reagerar på.

Jag tycker inte om repriser men Renee's brygga tycker jag om”, skriver en person.

Så tråkigt med alla repriser, det mesta har jag redan sett. Finns inte mycket på kvällarna att se under sommaren.”, skriver en annan.

Älskar Markoolio och Renee's brygga men är mäkta trött på alla repriser i TV”, hälsar en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons