TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-tittarnas skarpa kritik mot Tilde – efter beteendet i direktsändning

31 jul, 2022 
Felicia Hovryd
Programledaren Tilde de Paula Eby har en grön topp.
Tilde de Paula Ebys talkshow Tilde sänds varje fredag på TV4. Men nu riktar tittarna skarp kritik mot gästerna efter beteendet i direktsändning.
”Tilde fick ju inte en syl i vädret”, skriver en tittare.
Annons
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

Tilde de Paula Eby, 49, har efter alla år som programledare för Nyhetsmorgon blivit en folkkär programledare. Numera ser vi henne i TV4:s Efter fem tillsammans med Henrik Alsterdal, Anna Brolin, Maximilian Artell och Axel Pileby leder de svenska folket igenom kvällarna.

Men detta gäller inte under sommaren. Istället för Efter fem har Tilde fått sin alldeles egna talkshow som kort och gott heter just Tilde.

Men helt nöjda är inte tv-tittarna med programmet som nu riktar skarp kritik mot talkshowen.

Tildes avslöjande i direktsändning – Petras bebislycka

Tidigare i år avslöjade Petra Mede, 52, att hon väntade barn på egen hand och att barnet beräknades komma runt midsommar 2022. Efter finalen av Let's dance har det varit tyst från programledaren, tills nu.

Annons

– Jag skulle vilja påminna er om vad som händer nästa fredag. Då nyblivna mamman Petra Mede berättar om sin nya show 50/50, avslutade Tilde i programmet.

Kritiken mot gästerna – tar över programmet: ”Inte en syl i vädret”

Under fredagens program gästades Tildes rosa soffa av komikern Anders Jansson, smyckesdesignern Efva Attling, journalisten Anders Holmberg och artisten Janice Kavander. Trots att tittarna verkade tycka om fredagens gäster så var det en av dem som fick tittarna att se rött, nämligen Anders Jansson.

”Gillar programmet men gästerna får inte ta över och avbryta som Anders Jansson gjorde. Men hörde att Tilde avbröt honom. Bra gäster annars och ser fram emot nästa fredag med nya gäster.”, skriver en tittare på TV4:s Facebook.

Annons

”Man undrade om det inte var Anders Jansson som var programledaren , Tilde fick ju inte en syl i vädret”, skriver en annan.

På TV4:s Facebook är det även många tittarna som klagar på att gästerna pratar samtidigt och att det blir svårt att hänga med.

”Pratar i munnen på varandra som vanligt och Tilde som avbryter!”, kommenterar en, varpå en annan tittare instämmer:

”Bara trist att man inte hör vad som sägs eftersom alla pratar samtidigt… intressanta gäster som inte hinner säga så mycket..”

FOTO: TV4

Annons