LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tilde de Paulas stöd till Efva Attling – efter uttalandet i direktsändning

30 jul, 2022 
TILDE DE PAULA, EFVA ATTLING
Under fredagskvällen fick programledaren Tilde de Paula Eby besök av Efva Attling. Men efter en kommentar om sjukvården fick Tilde hoppa in och förtydliga ett och annat.
Annons
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

Folkkära programledaren Tilde de Paula Eby, 49, är högaktuell på TV4 med sin alldeles egna talkshow Tilde som sänds varje fredag med nya gäster varje vecka. Programmet sänds i vanlig ordning från Djurgården i Stockholm.

Denna vecka gästade den folkkära, svenska komikern Anders Jansson, 54. Journalisten och programledaren Anders Holmberg, 51, som snart är aktuell med att leda partiledardebatten i SVT.

Även smyckesdesignern Efva Attling, 70, och artisten Janice Kavander, 27, som gjorde succé i Jesus Christ Superstar i våras, var på plats i Tildes soffa.

Det blev minst sagt en het diskussion i den rosa soffan under programmet.

Efva Attlings kommentar om sjukvården

I programmet berättade Efva Attling om sin karriär och att hon inte har några planer på att sakta ner. Utan att hon fortsätter sin succékarriär som smyckesdesigner, vilket hon älskar.

Annons

I intervjun med Tilde berättar hon också om hur det är att se andra människor bära hennes smycken, vilket hände vid ett tillfälle när hon hamnat på sjukhus.

– Jag skadade mig en gång och hamnade på sjukhus. Sjuksystrarna som då kom in till mig hade på sig mina smycken, det var helt fantastiskt. Sjuksköterskor har en riktig skitlön och att de ändå samlar in för att ha på sig mina smycken, säger Efva.

Men Efva Attlings kommentar om sjuksköterskornas lön verkade inte landa helt rätt enligt Tilde. Hon kände nämligen att hon var tvungen att rycka in och förtydliga uttalandet.

– De får i alla fall mycket mindre än vad de borde få, säger Tilde.

– Ja absolut, säger Efva.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons