TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas kritik mot programledarna – efter beteendet i Nyhetsmorgon: ”Vore trevligt”

30 jul, 2022 
Felicia Hovryd
Nyhetsmorgon har blivit en storfavorit och har flera miljoner tittare i veckan. Nu riktar TV4-tittarna kritik mot programledarna efter beteendet under sändningen.
Annons
Steffo Törnquists framtidsbesked i Nyhetsmorgon – då går han i pensionBrand logo
Steffo Törnquists framtidsbesked i Nyhetsmorgon – då går han i pension

Det är nog säkert många som startar dagen med en kopp kaffe framför TV4:s Nyhetsmorgon. Programmet har blivit en riktig succé hemma i tv-sofforna och under åren har programledarna blivit folkkära profiler.

I programmet får tittarna se av en hel rad med olika profiler så som bland annat Maria Forsblom, 35, Martin Järborg, 43, Steffo Törnquist, 66, Soraya Lavasani, 40, och Sofia Geite, 40. Nu till hösten, när programmet blir två timmar längre, får det även två nya programledare; Rania Shemoun Olsson, 46, och Thomas Ritter, 45.

Följarna jublar efter Sorayas nya besked: ”Så roligt”

Under sommaren blir det lite svårare att följa sina favoritprogramledare i Nyhetsmorgon då även de åker på semester. När originaluppställningen njuter av sin ledighet tar TV4 in ersättare som kan leda programmet under de veckorna.

Men rätt var det är så kommer de tillbaka och de hängivna tittarna kan pusta ut. Och så var det för Soraya Lavasani som på TV4:s Instagram avslöjade att hon nu är tillbaka i rutan tillsammans med sin andra halva, programledaren Martin Järborg.

Annons

Återförenade! Så roligt att vara tillbaka i studion med Martin Järborg och resten av gänget i Nyhetsmorgon - hoppas ni är med oss!”, skriver hon.

I kommentarsfältet uttrycker följarna sin glädje och de är minst sagt nöjda med att favoritduon är tillbaka i tv-rutan.

TV4-tittarnas kritik mot Soraya och Martin

Efter fredagens sändning fick programledarduon Martin och Soraya en del kritik från tv-tittarna på TV4:s Instagram. I kommentarsfältet var det många som uttryckte sitt önskan om att gäster och programledare inte skulle prata samtidigt.

”Vore trevligt med att inte prata i mun på varann. Trevligt att höra vad alla säger!!,”, skriver en tittare.

”Måste alla prata i mun på varandra?”, kommenterar en annan på Instagram, varpå en annan instämmer:

”Håller med. Blir stressad av allt prat från flera håll samtidigt”

FOTO: TV4

Annons