Sorayas nya besked får följarna att jubla

Soraya och Ralph.

I flera år har Soraya Lavasani varit en av Nyhetsmorgons populäraste programledare.
Nu ger hon ett nytt besked som får följarna att jubla.
0:24

Efter reklamen: Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillan

(0:24)

Den folkkära programledaren Soraya Lavasani, 40, är en av TV4:s mest välkända profiler. Hon har varit på kanalen sedan 2008 och är mest känd för sin tid i långköraren Nyhetsmorgon. Där kombinerar två programledare åt gången för att underhålla den svenska publiken på morgontimmarna och Soraya syns allt som oftast till med kollegan Martin Järborg, 43.

Vid sidan av karriären lever Soraya tillsammans med maken Ralph Lavasani, 53, och deras två gemensamma barn Bianca, 5 och Winston, 2. Ralph har även en son från en tidigare relation vilket gör Soraya till bonusmamma!

Soraya Lavasanis avslöjande om tillökning i familjen – efter flytten till hus

För ett par månader sedan avslöjade Soraya familjen framtidsplaner. De skulle flytta från lägenheten och familjehemmet, till en villa.

”Om några veckor lämnar vi vår älskade förort som varit vårt hem sen 2015.”, skrev hon på Instagram.

När Hänt nådde Soraya berättade hon om flytten och en eventuell tillökning i familjen.

– Flytten går alldeles snart här, så det känns jätteroligt. Vi går från lägenhet till hus!

Härligt, är det konceptet villa/volvo/vovve på gång?

– Ja men kanske, vem vet. Vi gillar hundar. Men jag tror att en katt ligger bättre till nu. Vår dotter har pratat om att hon gärna vill ha en katt, säger Soraya och fortsätter:

– Men jag känner så här, vi flyttar in först och ser hur det blir med allting. Och sedan kanske en katt får komma in i familjen Lavasani.

Soraya delade nyligen med sig av bilder från de två första veckorna i det nya huset och stället hon kallar ”vår plats på jorden”. Och nu kommer hon med ännu fler nyheter.

Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillan

Se klippet här!

Sorayas nya besked får följarna att jubla

På sommaren är det svårare att följa sina favoriter i Nyhetsmorgon då programledarna ofta åker på semester. TV4 tar in ersättare som ska leda programmet under veckorna som originalteamet saknas.

Men rätt var det är så kommer de tillbaka och de hängivna tittarna kan jubla. Och så är fallet för Soraya Lavasani som nu avslöjar på Instagram att hon, efter en välförtjänt semester tillsammans med maken Ralph och barnen, är tillbaka i tv-rutan ihop med sin vapendragare Martin Järborg.

Återförenade! Så roligt att vara tillbaka i studion med Martin Järborg och resten av gänget i Nyhetsmorgon - hoppas ni är med oss!”, skriver hon.

I kommentarsfältet visar följarna sin uppskattning till den folkära duon. De är minst sagt nöjda med att få tillbaka sin favorit i rutan.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!