LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarnas kritik mot Erik Videgård – detaljen stör något enormt: ”Varför?”

28 apr, 2024 
videgård och jenny i TV4
Erik Videgård och Jenny Alversjö har blivit en välkänd duo i tv-rutan.
Just detta är det tydligen många som stör sig på..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Klädskaparen Lars Wallin och Jenny Alversjö delar sina bästa modetipsBrand logo
Klädskaparen Lars Wallin och Jenny Alversjö delar sina bästa modetips

Bland annat var de utomlands ihop i somras, på en resa till Palma. TV4-profilerna publicerade då flera bilder från de härliga dagarna.

”El Camino, Mambo, Aquanauta, Can Alomars lilla pool på taket bland träden på Passeig del Born.. 10/10 för härliga dagar i Palma. Nu styr vi norrut”, skrev Jenny till ett bildspel på sig och Erik.

När Hänt pratade med Erik berättade han mer om dagarna i Palma med Jenny.

”Jenny och Anders var där på semester. Jag hade några dagar ledigt så vi passade på att ses för att umgås och testa några restauranger. Lite abstinens från vår tidigare podd ”Matresan” kanske? Jag har tidigare bott i Palma så det är en välbekant stad”, skrev Erik till Hänt.

Annons

Tittarnas kritik – tycker att det är orättvist: ”De är ju kompisar!”

Hur härlig och duktig Erik än är verkar tittarna störa sig på att han alltid får medverka med Jenny Alversjö. Han är inte med varje söndag, men när han väl är med så är det oftast med just Jenny.

I Nyhetsmorgons kommentarsfält kan man se flera kommentarer under söndagen om att det känns orättvist och att det hela skulle bero på att de är privata vänner.

Tittarna skriver:

”Oj vad förvånad jag blev, är Videgård där?”, skriver en sarkastiskt.

”Kan ni inte variera kockarna som är med på söndagar? Varför är Erik Videgård med 90% av söndagarna? Alla andra varierar och har olika personer som lagar mat, men inte Jenny Alversjö inte”, skriver en annan.

”Det skulle vara trevligt med medverkan av lite olika kockar på söndagar”, skriver en annan.

”De är ju kompisar – å ger honom jobb! Håller med efterlyser nya kockar = lite nytt på bordet”, skriver ytterligare en.

Erik Videgård ger svar på tal: ”Inga konstigheter”

När Hänt når Erik och frågar honom vad han tycker om det hela så säger han:

Annons

– Jag tycker det är härligt när kemin fungerar som det gör i det här fallet. Jenny och jag kan varandra vilket gör mycket för att det ska bli lyckade sändningar. Då programledarna jobbar ensamma på helgerna är det extra viktigt att det fasta innehållet, som maten, funkar friktionsfritt.

Han poängterar att han självfallet hade kunnat jobba med de andra TV4-profilerna med, men att det bara blivit att de båda är med i rutan under söndagar.

– Med det sagt har jag inga problem att jobba med de andra programledarna, Jenny jobbar dock, liksom jag, oftast på söndagar och det är på det sättet vi lärt känna varandra. Inga konstigheter.

När Hänt når Jenny säger hon att det inte borde vara något lustigt med att man blir vänner med kollegor:

– Jag tänker att både jag och de andra programledarna är vänner med många av kockarna, som varit en del av Nyhetsmorgon sedan 1992.

Annons