ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nyhetsmorgon-profilerna har funnit varandra – nu syns de ihop på lyxsemestern

09 sep, 2023 
Jenny Strömstedt
Jenny Alversjö och Erik Videgård syns ihop på bilder från Mallorca.
Nu berättar Nyhetsmorgon–profilerna om relationen efter att funnit varandra genom arbetsplatsen.
”Fyra timmars direktsändning ger en god inblick i yrkespersoners personlighet”, skriver Erik till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i NyhetsmorgonBrand logo
Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i Nyhetsmorgon

Gänget i Nyhetsmorgon har blivit ordentligt sammansvetsat och vissa har till och med funnit kärleken genom arbetsplatsen TV4. Exempelvis Thomas Ritter fann sin fru Paula Ciavarella på jobbet och makarna är än idag kollegor.

Att Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt funnit en nära vänskap har nog inte undgått någon men det finns även fler radarpar som hittat varandra genom programmet.

Erik Videgård om utlandssemestern med Jenny Alversjö: ”Abstinens”

Nyligen syntes nämligen tv-kocken Erik Videgård, 63, och programledaren Jenny Alversjö, 49, ihop under en utlandsresa. Nyhetsmorgon-profilerna har nämligen publicerat flera bilder från Palma på Mallorca, där de syns både på restaurang och badandes i en pool.

Annons

El Camino, Mambo, Aquanauta, Can Alomars lilla pool på taket bland träden på Passeig del Born.. 10/10 för härliga dagar i Palma. Nu styr vi norrut”, skriver Jenny till ett bildspel på sig och Erik.

När Hänt når Erik berättar han mer om de härliga dagarna i Palma med Jenny.

”Jenny och Anders var där på semester. Jag hade några dagar ledigt så vi passade på att ses för att umgås och testa några restauranger. Lite abstinens från vår tidigare podd ”Matresan” kanske? Jag har tidigare bott i Palma så det är en välbekant stad”, skriver Erik till Hänt.

Så fann Jenny och Erik varandra genom arbetet med Nyhetsmorgon

Vidare förklarar Erik hur han och Jenny fann varandra just genom arbetet med TV4-programmet. Och lyckan över vänskapen är total.

Annons

”Jenny och jag lärde känna varandra på Nyhetsmorgon för många år sedan. Jennys stora intresse för mat och vin blir inspirerande i vår interaktion i rutan och jag tror att det märks. Vi har blivit ett radarpar vilket tittarna verkar uppskatta inte minst då jag ser kommentarerna på sociala media och de reaktioner jag får privat varje dag. Generellt är programledarna på Nyhetsmorgon enormt proffsiga vilket är något jag ser då vi jobbar tillsammans. Fyra timmars direktsändning ger en god inblick i yrkespersoners personlighet. Även om det är dagar av förberedelser och tidiga morgnar kliver jag upp en söndag 4:45 med ett leende på läpparna. Älskar Nyhetsmorgon och hela teamet framför och bakom kamerorna”.

FOTO: TV4/Instagram

Annons