Tittarnas kritik – efter Julias tårar i Big Brother

Big Brother 2020: Julia Löfgrens tårar
Årets Big Brother har hittills kantats av skandaler.
Antisemitiska uttalanden, hot och opassande skämt har genererat löpsedlar i metervis.
Nu rasar tittarna efter att Julia ställts inför ett tufft val som rör henne till tårar.
– Jag skiter i det här, säger hon under fredagen.
Annons

Big Brother 2020 är i full gång. Trots att programmet hittills kantats av flera skandaler, avhopp och utslängda deltagare så rådde det god stämning i huset när man under måndagen inledde en Robinson-vecka. Men under fredagen blir stämningen desto skakigare när Julia Löfgren, 29, ställs inför ett tufft val.

Annons

Det är under en maktkamp som deltagarna måste låsa in sig själva i en bur.. tillsammans med “Robinsons småkryp”.

– Larverna kan bitas men är ofarliga, säger Sami Jacobsson när han läser upp brevet från Big Brother.

Vägrade utföra uppdraget

Men när det blev Julia Löfgrens tur att stängas in i buren tvekade hon både en och två minuter innan hon valde att kliver.

Annons

– Åh fy fan, vad håller ni på med? De har jättemånga fötter, säger hon och är tvungen att torka bort tårarna redan innan hon stänger in sig bland larverna.

Men bara efter någon minut var hon tvungen att avbryta uppdraget – och då rann det tårar längs hennes kinder.

– Kom in fort som fan. Ahh! Nej, alltså det här går inte. Ta ut mig. Panik. Fort som fan. Oh my fucking god. Ni får inte kasta in fler. Jag fucking dör.

Julias reaktion var dock långt ifrån den värsta. Då det var dags för deltagaren Mergim Feka, 21, att kliva in i buren avbröt han uppdraget redan innan det hade börjat.

– Nej, aldrig att jag gör det här, säger han.

Tittarnas kritik

Inte heller de andra deltagarna har haft en lätt vecka då både mat och sängplatser byttes ut mot ris och sovsäckar. Och även tittarna har märkt av deltagarnas låga energi. På Big Brothers Instagram konto haglar det nu in kritik mot både produktionen och deltagarnas “gnäll”.

Annons

“Amilia och framförallt Mergim gnäller mest som vanligt över allt! Det är oftast ingenting som duger och som är bra till dem oavsett vad dem får eller vad som händer”, skriver en tittare medan en annan skriver:

“Jag har tappat intresset totalt denna vecka. Inte kollat nåt alls. Så himla tråkigt när deltagarna inte har någon energi och bara gnäller.”.

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…