TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Tittarkritik efter TV4:s avslöjande om Bonde söker fru-Eriks brevskrivare

04 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Erik Parai Arnesson Bonde söker fru
Ikväll är det dags för ännu ett avsnitt av Bonde söker fru.
Nu reagerar tittarna starkt efter att TV4 gjort ett stort avslöjande kring en av Erik Parai Arnessons brevskrivare.
”Trist”, skriver en.
Annons
Skogsbonden Patrik Fernlunds sorg efter mammans plötsliga bortgångBrand logo
Skogsbonden Patrik Fernlunds sorg efter mammans plötsliga bortgång

Den efterlängtade säsongen av Bonde söker fru 2020 är äntligen igång och som vanligt är det Linda Lindorff som leder tittarna genom det stora dejtingäventyret. Förra veckan fick brevskrivarna äntligen flytta in på böndernas gårdar, och kämpar nu för att få egentid med deras drömprins.

I årets säsong av programmet är det bönderna Mats Thomsson, Pontus Mikaelsson, Erik Parai Arnesson, och Patrik Fernlund som söker den stora kärleken, och några av brevskrivarna som har fått äran att än så länge vara kvar är bland andra Julia, Malin, Felicia, Einar och Christian.

Ikväll är det dags för ännu ett avsnitt av det populära programmet och många familjer planerar att sitta bänkade vid tv:n när det rullar igång. Men nu är det många som reagerar starkt efter att TV4 avslöjat en stor sak inför kvällens sändning.

Tittarnas kritik efter TV4:s avslöjande om Malin

Bonde söker frus Instagram har TV4 lagt upp en stillbild på brevskrivaren Malin med ett citat ur kvällens avsnitt.

Annons

”Jag känner mig väldigt tom. Jag trodde jag skulle få det där riktiga pirret och wow-känslan, men det har inte riktigt dykt upp”, står det att hon säger.

Under inlägget har de även skrivit en retorisk fråga till sina tittare där de undrar vad de tror att Malin menar med det hon säger. Och detta får många att bli upprörda.

I ett reklamavsnitt som dykt upp på deras flöde har de nämligen sett ett klipp där en av brevskrivarna avslöjar att hon vill åka hem. Detta tycker de är otroligt dåligt gjort, då det avslöjar i förväg vad som kommer att hända. I kommentarsfältet till inlägget skriver tittarna om frustrationen över TV4:s beslut att visa klippet.

”Det är en deltagare på Eriks gård som säger i ett reklamsnitt för nästa avsnitt att hon vill åka hem... Ni kan ju inte spoila ert egna program”, skriver en tittare.

”Varför avslöja detta innan avsnittet ens hunnits visats på tv?”, skriver en annan.

Men vissa hoppas ändå på att TV4 inte har gjort ett misstag utan att det bara ska vara ett lustigt sammanträffande.

”Om det betyder att hon vill åka hem så var det bara en trist och osnygg spoiler..men kanske vi blir överraskade och hon pratar om något annat?!”

Annons