TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför saknas Linns brevskrivare i Kärlek åt alla

03 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Kärlek åt alla Linn
Linn Regild och bonden Pär har fattat tycke för varandra när han plötsligt försvinner från området.
Därför tvingades Pär att lämna.
Annons
Skogsbonden Patrik Fernlunds sorg efter mammans plötsliga bortgångBrand logo
Skogsbonden Patrik Fernlunds sorg efter mammans plötsliga bortgång

Succéprogrammet Bonde söker fru - Kärlek åt alla är igång och i den här säsongen är det bönderna Linn Regild, Erik Bolang och Erik Carlsson som är där för att hitta kärleken.

Bönderna har nu fått uppleva en intensiv kärleksvecka med sina brevskrivare på Siggesta gård, och kvar är nu de brevskrivarna som bönderna känner störst intresse för. Några som bland annat har fått upp ögonen lite extra för varandra är Linn och bonden Pär. I programmet berättar Pär om känslorna för Linn.

– Jag känner mig trygg med mig själv när jag är med Linn och det är svårt att hitta en sån person som bringar den känslan på bara några få möten liksom. Och stämningen i sig är absolut något att bygga vidare på för att se vad det kan leda till, säger han.

Och känslorna verkar minst sagt vara besvarade.

– Pär är ju väldigt framåt och lite flirtig och supersnygg. Det är nog väldigt lätt att falla för Pär, säger Linn om bonden.

Annons

Men trots att allt utåt sätt verkar så himla självklart är det en hel del som ställer till det för paret.

Pär och Linns tuffa insikt

Både Linn och Pär brinner väldigt starkt för det de gör vilket kan tyckas vara bra, men i det här fallet brinner de lite för mycket för att det enbart ska vara positivt. De bor nämligen på helt olika orter och i nuläget kan ingen tänka sig att flytta. När de får en privat pratstund med varandra pratar de ut om den komplicerade situationen.

– Jag är väldigt klar i hur min framtid ska vara. Kanske inte alltid blir så, men jag har en dröm och målsättning och drömmen är att kunna förvalta och ta över och fortsätta bo på gården, säger Pär till Linn varpå hon svarar:

– Det är en speciell situation eftersom vi båda är ganska säkra på att vi vill vara kvar där vi är. Jag säger inte att det för mig är för all framtid men just nu vill jag inte flytta.

Annons

Hon säger sedan i synken att hon just nu ser deras distans som ett hinder, men att hon förstår att det i slutändan är känslorna som får styra.

Därför saknas hans brevskrivare

Men i det senaste avsnittet tvingas Pär plötsligt att lämna området de befinner sig på. Anledningen är att han måste hem till sig för att ta hand om gården. I programmet berättar han om känslorna kring att lämna Linn.

– Det är faktiskt tid för mig att dra hemåt. Plikten kallar så jag måste hem och jobba, säger han innan han fortsätter:

– Det känns såklart tråkigt att behöva lämna Linn här över en dag. Det är blandade känslor. Självklart vill jag vara här och se Linn, men jag hoppas på det bästa och att jag kommer tillbaka.

FOTO: TV4

Annons