LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-tittarnas ilska efter gästens beteende i Hellenius Hörna: ”För mycket”

07 nov, 2022 
Felicia Hovryd
David Hellenius egna talkshow, Hellenius hörna, är inne på säsong 14. Men nu riktar tittare kritik mot gästen efter beteendet i programmet.
Annons
Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svararBrand logo
Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar

David Hellenius, 48, har genom år blivit en av våra mest folkkära programledare, bland annat var han har lett program som Let's dance och Masked Singer Sverige.

Och visst har det gått bra för David, hela nio gånger har han vunnit en Kristallen för Årets manliga programledare.

Nu är även Davids egna talkshow, Hellenius hörna, inne på sin 14 säsong med nya spännande gäster.

TV4:s avslöjande om Hanna Hedlunds frånvaron

De senaste sju åren har Hanna Hedlund, 47, varit en del av Davids talkshow i programmets egna lilla husband. Men när den 14:e säsongen av Hellenius hörna hade premiär saknades Hanna på scenen med resten av bandet.

För Hänt kunde TV4 avslöja att Hanna missar hela höstens säsong av programmet. Anledningen till hennes frånvaro är att hon är ute på turné tillsammans med Pernilla Wahlgrens, 54, show Pernilla Wahlgren har fått hybris, där hon har en av rollerna.

”Ja, planen var att Hanna Hedlund skulle vara med i Hörnan under hösten, men hon turnerar med Hybris, så det krockade med alltför många inspelningar.”, skrev pressansvarige Sofia Fritze i ett mail till Hänt.

Ilska efter gästens beteende i Hellenius Hörna

I det senaste av var det inga mindre än Snabba cash-skådespelare Ayaan Ahmed, komikern Per Andersson och artisterna Laleh och Darin Zanyar som gästade Davids soffa. På TV4:s sociala medier var det många som hyllade Lalehs och Darins framträdande i programmet och även om Per är lika skämtsam som vanligt var det något som inte gick hem hos alla tittare.

”Darin och Lahle är helt fantastiska. Per A är lite för mycket.”, skriver en tittare på TV4:s Instagram.

”Per Andersson orkar jag inte med, är alltid lite för mycket, han blir jobbig.”, kommenterade en annan.

”Onödigt med Per Andersson som är både löjlig och pinsam. Valde att kika på nån annan kanal. Synd för jag gillar programmet.”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

Annons