LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund hoppar av Hellenius hörna – sanningen om beslutet

23 okt, 2022 
hanna hedlund, david hellenius
De senaste åren har Hanna Hedlund varit en av huvudpersonerna i Hellenius hörna – nämligen som sångerska. Men den här säsongen lyser hon med sin frånvaro.
Nu förklarar TV4 för Hänt vad det beror på.
Annons
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

David Hellenius, 48, är en av Sveriges mest prisbelönta och populära programledare. Han har blivit vald till årets manliga programledare på Kristallen-galan hela nio gånger och även i år kammade han hem priset. Även hustrun Renée Nyberg, 56, kammade återigen hem samma pris – men för kvinnliga programledare.

Sedan 2010 har David haft sin alldeles egna talkshow på TV4, nämligen Hellenius hörna. Nu är programmet tillbaka med en ny säsong, som är den 14:e i ordningen!

Hanna Hedlund saknas i Hellenius hörna

Men för den uppmärksamma tittaren är det lätt att märka att det är något som inte stämmer i år. De senaste sju åren har David haft Hanna Hedlund, 47, vid sin sida i studion. Eller rättare sagt på den lilla scenen där bandet spelar. Men nu lyser hon med sin frånvaro.

Annons

Hanna saknades redan i höstens första avsnitt – som kallas Specialavsnittet. TV4 kunde då meddela att det endast rörde sig om en engångsföreteelse och att Hanna skulle vara på plats igen så fort den ordinarie säsongen drar igång.

Hanna Hedlund är med i ordinarie Hellenius hörna. I kvällens specialprogram hade hon inte möjligheten att medverka”, skrev en presstalesperson för TV4 i ett privat meddelande till Hänt.

TV4:s besked om Hanna Hedlund – efter frånvaron

Men när den ordinarie säsongen väl drog igång var det fortfarande ingen Hanna Hedlund på plats.

– Där borta har vi "Hörnan-bandet" under ledning av Jonas Gröning!, säger David Hellenius i programmet.

Hanna Hedlund har en av rollerna i Pernilla Wahlgrens, 54, show Pernilla Wahlgren har fått hybris. "Hybris-gänget" är nu inne på sin allra sista turné med showen och det är minst sagt många städer som ska hinna besökas.

Nu kan TV4 meddela att Hanna helt enkelt har för mycket att göra med Hybris-showen att hon tyvärr missar Hellenius hörna den här säsongen.

”Ja, planen var att Hanna Hedlund skulle vara med i Hörnan under hösten, men hon turnerar med Hybris, så det krockade med alltför många inspelningar.”, skriver pressansvarige Sofia Fritze i ett mail till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons