fredrik eklund

Fredrik Eklunds video på tvillingarna chockar – efter upptäckten

FREDRIK EKLUND

Fredrik Eklund är pappa till tvillingarna Milla och Freddy. Nu har han lagt upp en ny video på barnen och följarna tappar hakan fullständigt efter en viss upptäckt.
”Orkar inte”, skriver en person.
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem
1:37

Efter reklamen: Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

(1:37)

Slå på ljud

Kändismäklaren Fredrik Eklund, 44, har varit ansiktet utåt för mäklarbranschen i flera år. Han fick sitt stora genombrott i reality-serien Million dollar listing New York där tittarna fick en exklusiv insyn i de absolut lyxigaste våningarna i New York.

Tillsammans med maken Derek Kaplan, 47, har Fredrik tvillingarna Freddy, 4 och Milla, 4. Fredrik och Derek har varit ett par i många år men blev föräldrar först år 2017 – och i höst fyller tvillingarna fyller 5 år. Att Fredrik trivs i pappa-rollen är något som är säkert. På Instagram har han tidigare berättat om den härliga tillvaron:

Rollen som pappa förändras ganska snabbt i takt med att barnen blir större. De fyller 5 år i höst och så mycket har förändrats bara under det senaste året. Freddy äter nu officiellt mer än jag och Derek”, skrev Fredrik.

Fredrik Eklunds lyxiga villa i Beverly hills

Fredrik och barnen bor sedan länge i Los Angeles och förra året flyttade de till sitt nya lyxiga boende uppe i Beverly hills.

Huset som Fredrik och Derek bor i är över 500 kvadratmeter stort. Villan omsluts av höga, stilrena fönster som ger ett vackert ljusinsläpp till den öppna planlösningen.

När paret köpte huset var det ett urbant hem med en massiv köksö där det hängde fyra taklampor i en industriell stil ner över öns stilrena marmorskiva. Inredningen var trendig och gick i svart och vitt. Villan har fem stora sovrum, åtta badrum och ett gym.

Men nu har Fredrik och Derek satt sin egen prägel.

– Vi älskar glada, ljusa färger, vi visste bara inte hur långt vi ville ta det, sa Fredrik till amerikanska AD.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya videon på tvillingarna väcker starka reaktioner

Vid sidan av Fredriks hektiska jobb så umgås han mer än gärna med barnen. Den senaste tiden har de hittat på alla möjliga roliga äventyr men nu senast var det sol och bad på stranden.

”Det här är vad livet handlar om...”, skriver Fredrik.

Och i kommentarsfältet är följarna lyriska.

”Orkar inte. Vackraste jag sett någonsin”, skriver en följare.

”Jag är osäker på om jag någonsin sett ett vackrare barn!!”, skriver en annan.

”Fullkomligt bedårande minnen – de växer upp så snabbt. Och de ser även äldre ut också”, skriver en tredje.

”Din dotter är absolut BEDÅRANDE. Lilleman är väldigt snygg också måste jag medge. Men din dotter är drop dead gorgeous!!!!”, instämmer en fjärde.

Se videon här!

FOTO: Sipa USA, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN