Tittarnas grova anklagelser mot Paradise hotel – TV3:s svar

Tittarnas kritik mot produktionen efter utgången i Paradise hotel 2019
Efter gårdagens final och kulceremoni i Paradise hotel var det Marcelo Peña som kammade hem hela vinsten på 500 000 kronor ensam – efter att han kastat kulan mot Erica Lindberg.
Men utgången i årets säsong har gjort flera tittare kritiska, några hävdar att finalen var riggad.
Nu svarar Nent på kritiken.
Annons

12 veckor av Paradise hotel är nu över och i gårdagens final stod det klart att Marcelo Peña och Erica Lindberg stod som segrare mot Adam Linard och Helen Candela. Efter kulceremonin var det dock bara en av vinnarna som åkte hem med vinstsumman. Marcelo kastade kulan på 500 000 kronor, vilket innebar att han fick hela prispotten och att Erica fick lämna Mexiko utan några pengar alls.

Annons

– Jag litade verkligen 110 procent på Marcelo och det är ju jättedumt av mig nu när man har sett allt efteråt. Man känner sig dum och väldigt sviken och förminskad, säger Erica till Hänt i en intervju efter finalen.

Men för tittarna var det nog inte lika oväntat att Marcelo valde att kasta kulan i ceremonin. Under säsongens gång har han hintat om att han kommer att kasta kulan om han tar sig hela vägen till kulceremonin, samtidigt som han under säsongens gång också lovat flera tjejer att de kan lita på honom.

Annons

Tittarnas kritik mot utgången av Paradise hotel 2019

Men trots en spännande säsong är det många tittare som nu är kritiska till programmets utgång. Flera menar att produktionen ligger bakom att Marcelo stod som vinnare i slutändan, i och med att han och ”sidan” han spelat med fått en del fördelar under programmets gång.

I de senaste inlägget på Paradise hotels Instagram-sida uttrycker flera sitt missnöje.

Vem som helst kan förstå att detta är riggat.. helt sjukt”, skriver en.

Denna säsong va förutsägbar och känns riggad!” kommenterar en annan.

Annons

Produktionen har inte funderat på att svara på kritiken angående att hela säsongen var riggat till Jesper och Marcelos fördel?” kommenterar ännu en.

Total RIGGAT och UPPGJORT!  Dom som skulle rösta på Adam och Helen fick inte ens vara där” menar en till.

Ni tror verkligen att vi tittare är dumma i huvet?? att vi inte fattar att produktionen har styrt allt från början till slut?? så jävla uppenbart, herregud ni hade väl i alla fall kunnat vara lite mer subtila”, skriver en.

Annons

Nu svarar TV3 på kritiken får tittarna. De ger ett tydligt svar på huruvida finalen skulle vara riggad eller inte.

– Det har varit mycket starka känslor den här säsongen i Paradise Hotel och det blev starka reaktioner efter finalen. Jag kan med bestämdhet dementera att finalen skulle vara riggad på något sätt, säger Susanne Nylén, presschef på Nordic Entertainment Group, till Hänt.

Susanne Nylén ger också svar angående de fördelar som flera tittare påstår att bland annat Marcelo fått under säsongens gång.

– Säsongen har dominerats av två läger inne på hotellet och bland tittarna. Därför är detta en ganska naturlig reaktion om man upplever att ”fel sida” vann, säger Susanne Nylén och fortsätter:

– Självfallet lyssnar vi på alla våra tittare inför kommande säsonger, det gör vi alltid. Alla deltagare får både fördelar och utmaningar genom säsongen, men dessa är satta enligt manus och inte utifrån person. Varannan vecka har tjejerna makten och varannan vecka killarna och vi uppmanar alla att ta vara på makten sin vecka. Sedan är det upp till deltagarna att tävla sig igenom säsongen till final.

Annons

FOTO: Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…