Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas glädje efter TV4:s nya besked om Solsidan: ”Äntligen”

02 apr, 2019 
Solsidan säsong 6 år 2019
Inspelningen av den kommande säsongen av Solsidan har dragit igång. Detta meddelade TV4 idag med en bild på skådespelarna Josephine Bornebusch och Johan Rheborg.
Annons

Förra året kom det glädjande beskedet att TV4:s succéserie Solsidan kommer tillbaka med hela tre säsonger. Sedan programmet började visas 2010 har det blivit otroligt populärt och efter fem säsonger kom även en långfilm med skådespelarna, som består av bland andra Felix Herngren, 52, Josephine Bornebusch, 37, Johan Rheborg, 55 och Mia Skäringer, 42.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den första säsongen har premiär 2019. Sedan kommer fortsättningen 2021 och 2023. Till Dagens Nyheter avslöjade Felix Herngren vad tittarna kommer att få se i de kommande säsongerna av Solsidan.

– Nya säsongen tar vid några år efter det att långfilmen slutade. Anna och Alex är återförenade efter sin skilsmässa medan Fredde Schiller har fått en liten halvbror tack vare att hans pappa donerade sperma till paret Sundberg, berättade Felix Herngren till DN i oktober.

Annons

Nya beskedet om Solsidan säsong 6

I ett inlägg på Solsidans Instagram-sida delar TV4 med sig av nyheten att inspelningarna nu har dragit igång.

”Nu är vi i gång med inspelningarna av nya Solsidan!”, skriver de intill en bild på Josephine Bornebusch och Johan Rheborg.

Även skådespelarna själva har delat med sig av glädjebeskedet på sina konton.

”När du trodde att du var ute”, skriver Josephine Bornebusch som spelar Johan Rheborgs fru Mikaela i serien.

”Säsong 6… Inspelningsdag 1. Häpp!”, skriver Johan Rheborg, vars grill-älskande karaktär heter Fredde.

I kommentarsfälten är det tydligt att Solsidan-fansen gläds åt beskedet.

”Äntligen”, skriver en person.

”Så jävla kul att det blir mera av er, hade nästan gett upp hoppet, efter Solsidan filmen, men ack så fel man kunde ha!! Längtar med spänning!”, skriver en annan.

Josephine Bornebusch har tidigare uttryckt sin glädje över att komma igång med Solsidan igen efter den flera år långa pausen.

– Det känns som att komma hem.  Vi är sammansvetsade som ett gammalt strävsamt par, kan varandra spelstil och känner våra rollfigurer så väl att vi ofta kan komma med synpunkter på hur de ska bete sig, berättade hon vid tillfället.

FOTO: Instagram, Eero Hannukainen/TT

Annons