Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mia Skäringers avslöjande om succén Solsidan: "Verkligheten..."

20 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Mia Skäringers avslöjande om Solsidan
Nyligen kom det glada beskedet – Solsidan kommer tillbaka med tre säsonger. Nu avslöjar Mia Skäringer detaljer från de nya avsnitten.
Annons

Tv4:s komediserie Solsidan blev otroligt populär när den kom ut med sin första säsong i januari 2010. Därefter blev det fem säsonger som avslutades med en långfilm förra året. Men nyligen kom TV4 med det stora glädjebeskedet till tittarna – det blir ytterligare tre säsonger av succéserien!

– Serien handlar om sådant som alla har omkring sig även om de aldrig ens har satt sin fot i Saltsjöbaden – parrelationer, barn, grannar, livspussel. Och problem med att få upp en jävla plastförpackning, sa Josephine Bornebusch, 37, som spelar en av huvudrollerna i serien till Dagens Nyheter.

Den första säsongen av tre har premiär 2019. Sedan kommer fortsättningen 2021 och 2023. Till DN förklarar Felix Herngren, 51, vad tittarna kommer att få se i de kommande säsongerna av Solsidan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nya säsongen tar vid några år efter det att långfilmen slutade. Anna och Alex är återförenade efter sin skilsmässa medan Fredde Schiller har fått en liten halvbror tack vare att hans pappa donerade sperma till paret Sundberg, säger Felix Herngren till DN.

Annons

Den här gången kommer även Solsidan-skådisarna Johan Rheborg, 55, och Josephine Bornebusch att regissera två avsnitt var i de kommande säsongerna. Upplägget för seriens kommande avsnitt blir som tidigare 30 minuter långa, och varje säsong blir tio avsnitt.

– Vi älskar ”Solsidan”. Jämte ”Beck” är den vårt starkaste varumärke som dessutom funkar för alla åldrar. I tider när den gamla lägerelds-tv:n är så oerhört svår att lyckas med i den hårda konkurrensen, så är ”Solsidan” helt unik, säger Josefin Tengblad, dramachef på TV4 och CMore, till Dagens Nyheter.

Nu har även Solsidan-skådisen Mia Skäringer, 42, som spelar Anna i serien, delat med sig av den glädjande nyheten på sitt Instagramkonto. Samtidigt passar hon på att avslöja detaljer om vad som kommer hända i serien. På bilden hon lagt ut är hon gravid och stylad som sin Solsidan-karaktär – men med sin egna gravidmage.

Annons

”Solsidan v.s verkligheten. I karaktär fast med min egen mage och mitt eget barn. Anna gravid med andra barnet, Jag – Mia gravid med tredje, här sista insp veckan – blir förlöst av Ove i sombrero. Här: två veckor kvar till min egen beräknade verkliga förlossning”‚ skriver hon i inlägget.

Det är inte alla som blir förlösta av Solsidans snåljåp Ove Sundberg. Vi på Hänt ser fram emot nypremiären!

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Ibl, Instagram

Annons