Tittarnas chock över upptäckten i Anders Pihlblads nya bild

Tittarnas chock över upptäckten i Anders Pihlblads nya bild
Anders Pihlblads följare och fans är vana vid att programledaren delar med sig av både det ena och det andra på Instagram.
Men under söndagen möttes han av reaktioner som han kanske inte riktigt var beredd på.
Annons

Journalisten och författaren Anders Pihlblad, 52, jobbar på TV4 sedan många år tillbaka. Tittarna har sett honom i rutan både på morgonkvisten, kvällskvisten och helger.

2006 hittade han även kärleken på jobbet, Henrik Alsterdal, 40. Och år 2012 skrev de historia i deras kärlek genom att gifta sig.

Annons

Nu jobbar de båda på TV4, Anders på kvällen och Henrik på morgonen. Då deras relation är ganska offentlig så kan det ibland leda till en och annan hint till från varandra – till varandra, programmen emellan. Exempelvis när Anders Pihlblad påstod i Nyhetsmorgon att Henrik aldrig någonsin skulle använda en speciell jultröja som Anders gjort.

Men, tji fick han! Senare samma dag, i Efter fem, klev Henrik Alsterdal in i studion – med tröjan på sig!

Annons
Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal
TV-priset Kristallen delas ut på Cirkus i Stockholm, 2019. FOTO: Hans Shimoda/TT

Anders hyllning

På internationella kvinnodagen så passade Anders på att hylla en annan person i sin närhet. Han delade en bild på sin Instagram på ingen mindre än sin mormor och morfar.

“Idag, 8 mars, hyllar jag min mormor. I en tid då det var långt ifrån självklart att kvinnor skulle arbeta drev hon företag i Visby”, skrev Anders och fortsatte:

“Dessutom fostrade hon tre fantastiska döttrar – mamma och mina mostrar! Morfar är också med på bilden och han var också jättebra”.

Annons

“Wow vad du är lik”

Kommentarsfältet flödades snabbt över av kärlek från fansen. Men en sak fick följarna att reagera extra mycket, nämligen att Anders Pihlblad är väldigt lik sin morfar!

“Du och morfar är/var väldigt lika”, skriver en. “Du är väldigt lik din morfar i utseendet! Ni är lika fina!, fyller en annan i följt av ett hjärta.

“Fin bild & wow vad du är lik din morfar”, kommenterar en tredje.

Kanske inte riktigt reaktionerna som Anders från början hade i tankarna när han valde att dela den fantastiskt vackra bilden på sin mormor och morfar!

Annons

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…