LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarna tror att Farmen är riggat – här är varför: ”Läggmatch”

28 jan, 2024 
I senaste avsnittet av Farmen fick Ciro Cucarano lämna gården.
Nu riktar flera tittare kritik mot programmet och tycker att det verkar riggat. Även en stor besvikelse då Ciro var en favorit för många.
”Uppgjort”, skriver flera tittare
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadanBrand logo
Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadan

Det var ett känslosamt söndagsavsnitt av Farmen då det blev en spännande kamp i sågen mellan första kämpen Ciro Cucarano, 58, och andra kämpen Andreas Larsson, 32.

Andreas tog hem vinsten och Ciro fick lämna gården. Ciros avsked var extra känslosamt då han var en stor favorit för många. Deltagarna föll flera tårar när de sa farväl.

Ciro Cucarano om det tårfyllda avskedet i Farmen

I en intervju med Hänt har Ciro berättat om avskedet som såklart var tungt.

– Det var riktigt jobbigt att behöva lämna alla farmare som man hade kommit så nära. Jag gillade allihopa. Men jag ville ha en kamp och jag fick en kamp.

Det var extra jobbigt för Ciro och titta på nu i efterhand.

– Ja, Anna sa det också att hon hade aldrig sett något liknande. Hon sa ”jag kan inte förstå vad som har hänt, alla gråter för att du lämnar!” Men det var känslosamt för mig med. Jag tyckte om allihopa. Jag kommer aldrig glömma det.

Tittarna tror att Farmen är riggat – här är varför: ”Läggmatch”

Ciro var inte bara en stor favorit bland deltagarna utan även hos tittarna. På TV4:s Facebook har flera riktat kritik mot kampen och kallar den uppgjord.

”Måste ha varit riggat. Ciro ville hem. Har aldrig sett honom såga så dåligt.”

”Så är det jag tänkte exakt som du alltså riggat.”

”Ja man fick den känslan direkt när dom började, varför sågade han i så sakta mak allt sjutton hade han kunnat såga snabbare allt, tror nog han ville hem och gänget har bestämt redan vem av dom som han ska välja som storbonde.”

”Läggmatch!!”

”Jag tror att han la sig”

FOTO: TV4

Annons