LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarna reagerar starkt – efter Steffos frus beteende i Nyhetsmorgon

14 okt, 2023 
Linn Seipel
steffo
När Steffo Törnquists fru Caroline syntes i TV4-rutan häromdagen skapade hon starka reaktioner.
Här är varför!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ronny Svenssons relation till Steffo Törnquist: ”Munhuggas”Brand logo
Ronny Svenssons relation till Steffo Törnquist: ”Munhuggas”

Steffo Törnquist, 67, är med över 30 år på TV4 en av kanalens pionjärer. Vi ser honom fortfarande i Nyhetsmorgon, trots att han passerat pensionsålder.

När Hänt mötte honom i våras hade han dock inga planer på att sluta, även om han valt att trappa ner från två till en jobbdagar i veckan.

Caroline Törnquist älskas av Nyhetsmorgon-tittarna

I över 15 år har han varit gift med Caroline Törnquist, 63, som till tittarnas förtjusning också dyker upp i Nyhetsmorgon då och då i sin roll som familjerättsexpert och jurist.

Nyligen var hon med och svarade på tittarnas frågor om arv, testamente, bouppteckning och vad som händer när någon dör. Ett inslag som kom att bli så populärt första gången att hon fick komma tillbaka kort därpå för att chatta ytterligare med Nyhetsmorgons tittare.

Tittarna om Caroline Törnquist: ”Hon är såååå bra”

TV4:s sociala medier går att utläsa att det inte bara är Carolines kunniga svar som verkar uppskattas. Det är också hennes person och framtoning. I skrivande stund har närmare 3000 följare gillat klippet och i kommentarsfältet är det många som visar sin uppskattning.

Annons

”Väldigt duktig”, skriver en.

”Så härligt med en person som har raka svar som man förstår!”,
skriver en annan.

”Rakt på sak. Inga undantag!”,
skriver en tredje ihop med massa klappande händer-emojis.

”Hon är såååå bra”,
skriver en fjärde.

Steffo Törnquist kärlekshyllning till frun Caroline Törnquist

Men det är inte bara som yrkesperson Caroline Törnquist är uppskattad. I somras gjorde maken Steffo Törnquist en riktig kärlekshyllning till frun, på en fest de hade tillsammans med nära och kära.

På hans Instagram la han då upp ett klipp och en bildserie på honom på en scen med en gitarr. ”En liten sång till min älskade hustru”, skriver han i caption, följt av ett rött hjärta.

– Carro, Carro, älskade du. Vi blev man och fru, 15 år är det nu. Så vi har bildat konstellation, en rätt unik relation, nästan alltid kanon, sjunger Steffo i klippet.

På nästa bild syns paret kyssa varandra. Så fint!

Annons