LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Steffo Törnquists kärlekshyllning till hustrun Caroline inför alla

08 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Steffo Törnquist, Caroline Törnquist
Steffo Törnquist och hustrun Caroline Törnquist har varit gifta i 15 år.
Nu delar Steffo med sig av en rörande, och lite oväntad, kärlekshyllning till hustrun.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Då kommer du se Steffo Törnquist i rutan i sommarBrand logo
Då kommer du se Steffo Törnquist i rutan i sommar

Steffo Törnquist, 67, är en av TV4:s pionjärer och mest folkära profiler. Genom åren har vi främst sett honom i Nyhetsmorgon. Han är även igenkänd från serien Steffos lustjakt och Steffo – din tröst i natten, vilket dessutom är TV4:s första talkshow 1992–1993.

Med över 30 år på kanalen så har han blivit en riktig tittarfavorit och trots att han passerat pensionsåldern har han inga planer på att sluta i Nyhetsmorgon – trots att han trappat ner en hel del på senaste.

När det gäller privatlivet är Steffo mer sparsam. Men då och då visar han upp en glimt av familjelivet på sociala medier.

Steffo Törnquist om tidigare skilsmässorna

I en tidigare intervju med Aftonbladet blev TV4-profilen personlig och talade ut om sina tidigare relationer som inte slutat vidare bra. Han berättade att han genomgått några ”usla” skilsmässor i livet som påverkat honom.

Annons

– Jo, en del saker kostar, men jag har verkligen inte alltid haft mycket pengar. Det har varit några usla skilsmässor och separationer där jag har varit helt blottställd efteråt. Men det har gått bra så nu kan jag göra vad jag vill. Men jag har aldrig ärvt en spänn, jag har jobbat ihop allt själv, berättade han då.

Sedan 15 år tillbaka är han lyckligt gift med familjerättsjuristen Caroline Törnquist. Vi har till och med fått se henne gästa Nyhetsmorgon för att prata om bland annat skilsmässor och äktenskapsförord.

Steffos kärlekshyllning till hustrun Caroline inför alla

Nyligen vankades det fest och Steffo och Caroline hade bjudit in sina nära och kära för att slå klackarna i taket.

På Instagram delar Steffo med sig av ett bildspel där han och hustrun står på en scen och Steffo håller i en gitarr. På nästa bild syns paret kyssa varandra.

Annons

”Moroten och jag höll baluns på Knistad Herrgård igår. Tack alla kompisar som kom o slog klackarna i taket. Underbart”, skrev han under bildkarusellen.

Därefter publicerar han en video från tillfället där följarna får svar på varför han håller i en gitarr. Han hade nämligen skrivit en kärlekshyllning till Caroline och deras äktenskap och framför den på scenen inför gästerna.

En liten sång till min älskade hustru”, skriver han följt av ett rött hjärta.

– Carro, Carro, älskade du. Vi blev man och fru, 15 år är det nu. Så vi har bildat konstellation, en rätt unik relation, nästan alltid kanon, sjunger Steffo.

Se hela videon här.

Kommentarsfältet fylldes snabbt av röda hjärtan och följare som hyllade Steffos sång och parets kärlek.

"Helt fantastiskt! Både roligt och fint. Stort Grattis till er fina", skriver en.

"Såååååå fint kärlek på hög nivå", hälsar en annan.

"Åhh... Känslosamt och så vackert. Grattis till kärlek och respekt", skriver en tredje.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Annons