robinson 2022

Tittarna rasar – efter Robinson-Valentinos beslut i programmet

Tittarna rasar – efter Robinson-Valentinos beslut i programmet

Det var en dramatisk kväll I Robinson där fyra tävlande lämnade.
Men efter programmet var det Valentino Demina som fokuset hamnade på.
”Skrek av glädje”, skriver en följare på Robinsons Instagram.
Valentino Deminas avslöjande om kärlekslivet efter Robinson
0:22

Efter reklamen: Valentino Deminas avslöjande om kärlekslivet efter Robinson

(0:22)

Slå på ljud

Robinson börjar närma sig sammanslagningen och de tävlande blir bara färre och färre. Men söndagens avsnitt bestod av en hel del twistar och hela fyra deltagare lämnade ön.

Först ut var Pelle Lilja, hans lag syd, klarade sig från att gå till ett öråd när de vann Robinson-tävlingen. Men Pelle fick ett dystert besked hemifrån som fick honom att fundera på om det var dags att lämna. Hans svärfar hade nämligen blivit dålig och hade inte lång tid kvar.

I motståndarlaget, lag nord, fick tre tävlande lämna. Det var först Valentino Demina som kom sist i immunitetstävlingen och därmed fick åka hem. I örådet var det Julie Joanzon som fick minst röster vilket innebar att även hon fick lämna.

Efter örådet kom ännu ett tapp för laget. Då berättade Ulf Ström att hans bror hade gått bort, och att det därför var dags för honom att åka hem.

Pelle Lilja åkte hem efter dödsbeskedet – så gick det sen

Pelle fick som sagt höra att hans svärfar, som han stod väldigt nära, inte hade lång tid kvar att leva. Pelle bestämde sig då för att åka hem med förhoppningen om att hinna ta ett sista farväl till sin svärfar.

När Hänt träffar Pelle, berättar han om vad som hände när han väl kom tillbaka till Sverige.

– När jag kommer hem och träffar Annika, hon hade ändå sagt att det var okej att jag stannade kvar men jag kände att jag behövde komma hem och träffa familjen i den här situationen. Och när jag ser hennes reaktion på att jag kommer hem kändes det så rätt, för det betydde mycket för dem att jag kom.

Och som tur är, han Pelle i tid innan det var försent.

– Han låg uppe på Enskededalens sjukhus och han var ganska borta och sådär men vi hade några stunder då han var med, och han visste att jag hade kommit tillbaka. Och det var faktiskt fint, berättar Pelle.

Starka reaktioner efter Valentino Deminas uttåg i Robinson

Genom hela säsongen har Valentino väckt starka reaktioner från tittarna. Och så även när han lämnar programmet. De som åker ut ur Robinson får nämligen en chans att kämpa sig tillbaka till huvudprogrammet från Gränslandet – något som Valentino inte ville göra.

Istället förklarade han för programledaren Petra Malm att han skulle lämna helt och hållet och åka hem.

– Jag kommer inte att gå med på något jävla Gränsland och skit, säger Valentino i programmet.

En besviken Petra försöker övertala Valentino utan framgång. Nu kritiseras Valentinos beslut av tittarna på Robinsons Instagram.

"Pannbenet" gav upp vid minsta motgång”, skriver en följare.

Asså hallå? Vad är det för fel på Valentino? Hur kan man betee sig så illa och vid minsta motgång hoppa av Haha?” frågar sig en annan.

En motgång och den kaxige Valle ger upp. Han klädde sig i en alldeles för stor kostym…”, tillägger en tredje.

Tyckte du att det var rätt beslut?

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN