robinson 2022

Robinson-Valentino om dödsfallet i familjen: ”Älskar dig”

VALENTINO DEMINA

Robinson-Valle har redan fångat svenska folkets hjärtan med sin sprudlande energi. Men nu står det klart att det också finns sorg i hans liv. Nu berättar han om dödsfallet i familjen.
Därför är gosedjuret Rodger så viktigt för Valentino: "Mitt allt"
0:42

Efter reklamen: Därför är gosedjuret Rodger så viktigt för Valentino: "Mitt allt"

(0:42)

Slå på ljud

Valentino "Valle" Demina, 31, har tagit en stor roll i Robinsons Lag nord. Tidigt tog han över stafettpinnen och i flera veckor i rad har han varit lagets lagkapten.

Om man känner igen Valentino så är det faktiskt inte så konstigt, han har nämligen en välkänd bror; Anis don Demina, 29.

– Jag har ju ett välkänt efternamn idag och det är klart att det är till en produktionsfördel. Men sen tror jag också att jag är en person som man vill ha med i ett sånt här program oavsett, så mycket kan jag säga, har Valentino tidigare sagt till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anis don Demina om brodern i Robinson

Även Anis har uttalat sig till Hänt om sin bror i Robinson.

– Det ska bli intressant att se hur det går för min älskade bror. Valle, han är inte den smartaste killen jag känner, så ”boksmart”. Precis som jag hoppade han av skolan, sa Anis och fortsatte:

– Om jag känner min bror rätt kommer han att spela spel och vara hal som en ål. så som han är.

För åtta år sedan förlorade bröderna sin pappa i cancer. Detta var något som Anis berättade om i somras när han sommarpratade i P1.

Robinson-Valentino om dödsfallet: ”Saknar dig”

I sommarprogrammet berättade han om sorgen och smärtan över att inte få se sin pappas reaktion på det han har gjort och gör.

– Det dödar mig inombords att jag aldrig kommer få uppleva det. Att aldrig få höra honom säga lycka till inför en utmaning. Det går inte en dag utan att jag tänker det på det även fast jag vet att han är med mig, säger han i programmet.

Pappan gick bort år 2014, det vill säga åtta år sedan, och nu delar Robinson-Valentino med sig av familjens sorgliga förlust.

”8 år sen idag. Familjen håller ihop & gör dig stolt. Vi älskar & saknar dig!”, skriver Valle på Instagram.

Även Anis har uttalat sig om sorgen.

”8 år sen idag, vet att du är stolt”, skriver han.

ANIS DON DEMINA
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN