Anis Don Deminas uttalande om Robinson-Valentino: ”Hal som en ål”

Anis Don Deminas uttalande om Robinson-Valentino: ”Hal som en ål”

Robinson-Valentino är storebror till tv-profilen Anis Don Demina.
Nu uttalar Anis sig om syskonets medverkan i programmet.
– Han är inte den smartaste killen jag känner, säger Anis.
Valentinos avslöjande om Anis hjälp in i Robinson
0:28

Efter reklamen: Valentinos avslöjande om Anis hjälp in i Robinson

(0:28)

Slå på ljud

Höstsäsongen av Robinson 2022 är nu igång och öborna har tagit sig till Malaysia för att tävla om den berömda Robinson-statyetten. Med Petra ”Pam” Malm, 45, som har ersatt Anders Öfvergård, 54, som programledare, ska lag nord och lag syd göra upp i tävlingar för vinna nödvändigheter och slippa öråd innan sammanslagningen.

En av deltagarna som har tagit en stor plats i lag nord är Valentino ”Valle” Demina, 31. Han lyckades uppröra lagkamrater inför första örådet efter att ha nämnt att han såg fram emot det. Senare hamnade han även i en konflikt med lagkamraten Lar-Olov ”L-O” Johansson efter ett bråk i samband med en pristävling.

Nu har Valentinos lillebror Anis Don Demina, 29, uttalat sig om deltagarens medverkan i programmet.

Därför känner du igen Valentino Demina i Robinson 2022

Att Anis Don Demina man känner igen är det ingen tvekan om, han är dj, Youtuber, poddare och aktuell med TV4-giganten Idol. Har du sett Anis, finns det en stor chans att du även har sett Valentino tidigare. Han har nämligen gästat brorsans kanal flera gånger.

– Ja men det har jag väl, fram och tillbaka. Jag har mest varit med i hans Youtube-videos för att vi ska kunna hänga. För han jobbar mycket, jag jobbar mycket. Och att göra de reaktionsvideosarna och få garva lite tillsammans har varit ett sätt för oss att umgås, säger Valentino till Hänt.

Att han är besläktad med tv-profilen är något Valentino själv menar kan vara en fördel. Men han poängterar även att han själv är en profil för Robinson.

– Ja men det tror jag, faktiskt. Jag har ju ett välkänt efternamn idag och det är klart att det är till en produktionsfördel. Men sen tror jag också att jag är en person som man vill ha med i ett sånt här program oavsett, så mycket kan jag säga, säger Valentino.

Anis Don Deminas ord om sin bror Robinson-Valentino

Första örådet i höstsäsongen av Robinson 2022 har nu passerat. Men det fanns inga tvivel om att Valentino Demina skulle stanna kvar på ön. Han fick nämligen ingen röst i örådet.

I podden Då är vi igång på Youtube berättar nu Anis Don Demina hur han tror brorsan kommer att bete sig i programmet.

– Det ska bli intressant att se hur det går för min älskade bror, säger Anis och fortsätter:

– Valle, han är inte den smartaste killen jag känner, så ”boksmart”. Precis som jag hoppade han av skolan.

Vidare berättar Anis en anekdot om Valentino från skoltiden innan han förklarar vad som är hans brors styrkor.

– Men han är en jävel på att ta sig ut ur kniviga situationer, han är otrolig på att sätta sig i skiten och sen ta sig ur det, vilket är till hans fördel.

Vidare diskuterar de i podden om vad som krävs för att vara bra i Robinson, och landar i att man ska gå under radarn och vara en tillgång i lägret. Men Anis tror att Valentino har ett annat sätt att gå till väga.

– Om jag känner min bror rätt kommer han att spela spel och vara hal som en ål. så som han är, säger Anis.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN