TV4-tittarnas vädjan efter händelsen i Robinson: ”Borde inte existera”

Elin Brynzér

Robinson 2022 har varit minst sagt händelserikt.
Efter det senaste örådet väcks starka reaktioner hos tittarna.
”Man inte får en ärlig chans”, skriver en person i en kommentar.
1:02

Efter reklamen: Robinson-Joel bryter ihop efter gruppens beteende: "Motbjudande"

(1:02)

Robinson 2022 är i full gång och vid det här laget har deltagarna befunnit sig vid det Karibiska havet i lite mer än tre veckor. Det varma klimatet och den svåra matbristen börjar med andra ord ta hårt på dem.

Men om det är något vi har lärt oss efter alla år av Robinson är det att vad som helst kan hända!

De nya deltagarna i Robinson 2022 väcker reaktioner

Förra veckan kom det bland annat fyra helt nya deltagare in i programmet, något som gjorde de gamla deltagarna minst sagt förvånade.

– Sinnesjukt. Jag hade inte räknat med det. När jag såg nya färska gladiatorer, det var bara sjukt alltså, sa Filip Johansson när han fick syn på de nya deltagarna.

Lill-Babs dotter om barndomen – otäcka händelsen: “Polisuppbåd”

De nya deltagarna var inga mindre än Elin Brynzér, 25, Tommie Gyllin, 38, Desirée Renfors, 28, och Henrik Appelberg, 45. Och de alla var minst sagt redo att ta sig an den första tävlingen.

Men att det kom in nya deltagare från ingenstans fick många tittare att reagera. De menade nämligen på att det är orättvist att fyra fräscha deltagare ska få tävla med samma villkor mot några som redan har varit på ön i flera veckor.

”Gud va dåligt. Hur ska de övriga ha en chans emot fyra nya fräscha mätta personer . Inte lika förutsättningar precis. Usel säsong”, skrev bland annat en person i kommentarsfältet på TV4:s sociala medier.

Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Se klippet här!

TV4-tittarnas ilska efter örådet

När lag Öst åkte till öråd stod det klart att det var Elin som fick lämna. Hon hade alltså bara fått vara med i programmet en kort stund innan resan var över för hennes del. Nu rasar tittarna mot händelsen i programmet och många menar att hon aldrig fick en ärlig chans.

”Så går det när man inte får en ärlig chans att vara med från början. Gränslandet borde inte existera”, skriver en på TV4:s Instagram, varpå en annan höll med.

”Minimala, tyvärr har de nya deltagarna inget att göra i Robinsson, man kan inte komma in 3 veckor efter alla andra”.

”Jag tyckte inte Elin skulle ha åkt hade gärna sätt Mattias eller Linn åka så pakten och att dom bestämmer så mycket blir slut på det, hälsar en tredje tittare.

FOTO TV4

SENASTE NYTT!