Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarna rasar mot beslutet om Robinson-deltagarna: ”Farligt”

05 maj, 2019 
Robinson 2019 utposten
Fyra Robinson-deltagare befinner sig vid utposten där de tävlar om att komma tillbaka till ön. Nu fortsätter kritiken att hagla mot TV4:s beslut om upplägget på tävlingen.
Annons

TV4:s succéprogram Robinson börjar lida mot sitt slut. Deltagarna har nu bott på ön i flera veckor tillsammans och de har fått kämpa rejält för att få stanna kvar. De personer som har åkt ut ur programmet har hamnat i Gränslandet, vilket är ett parallellprogram som hade säsongsavslutning förra veckan.

Vid utposten hamnar de deltagare som åkt ur både Robinson och/eller Gränslandet. Just nu befinner sig Jannika Navjord, Peter Feuk, Mathias Kristoffersson och Robert Åhrman vid denna plats. Utposten är deras absolut sista chans att ta sig tillbaka till Robinson-ön. För att lyckas med detta måste de härda ut under extrema levnadsförhållanden.

De fyra deltagarna har knappt tillgång till mat och har stundtals fått leva hopkedjade samt i en bur. Tidigare i säsongen, när det endast var Robert Åhrman och Mathias Kristoffersson som var placerade vid utposten, riktade många TV4-tittare kritik mot upplägget på tävlingen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Tv4, ska ni inte ge dem lite matmöjligheter eller ska ni svälta de som är i Utposten. Verkligen inte värdigt!”, skrev en person i en kommentar på programmets Facebooksida.

”Det här var ju bara beklämmande att se”, skrev en annan.

TV4-tittarnas kritik mot utposten i Robinson fortsätter

”Hur ska de fyra deltagarna – fysiskt utmattade, som de är – ha någon chans att tävla? Både deras kroppar och hjärnor fungerar inte som de ska. Är detta ok? Sätta dem där det är ont om mat. Kedja fast dem och sedan bura in dem och låta dem sitta i buren trots oväder och kyla..”, skriver en person.

”Tycker det är farligt att utsätta sina kroppar för detta och hur skall de kunna tävla mot de andra? Tycker det är helt vansinnigt och förstår inte varför”, anser en annan.

”Kan de inte sluta med plågeriet snart för stackarna på Utposten”, skriver en tredje.

TV4 har ännu inte besvarat tittarnas kritik i kommentarsfältet.

FOTO: TV4

Annons