Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nick Söderbloms tårar efter tuffa sveket i Robinson: ”Jobbigt”

02 maj, 2019 
AvOla Brising
I gårdagens avsnitt av Robinson på TV4 sa Sebastian Larsson att han alltid ska hålla ihop med Nick Söderblom. Men i kvällens avsnitt sviker han vännen rejält.
Annons
Sebastians svek efter de stora orden i Robinson: ”Jag och Nick, vi ska alltid hålla ihop”Brand logo
Sebastians svek efter de stora orden i Robinson: ”Jag och Nick, vi ska alltid hålla ihop”

I onsdagens avsnitt av Robinson var både Sebastian Larsson, 31, och Nick Söderblom, 54, noga med att bedyra framför kamerorna vilka nära vänner de är och att de skulle göra allt för varandra.

– Jag och Nick ska hålla ihop, ta med Anna. Vi tre ska komma så långt som möjligt, sa Sebastian.

Nick bekräftade deras vänskap genom att säga:

– Vi har byggt ett viktigt hand mellan oss som aldrig kommer att kunna rubbas.

Eftersom Nick Söderblom redan har immunitet i det kommande örådet och Sebastian Larsson vann immunitet i gårdagens Robinson-tävling, är det inte konstigt att Sebastian väljer att ge den extra immunitet han också har fått möjlighet att dela ut till ytterligare en deltagare, till Anna Dahlbom, 22, som han haft en nära relation till enda från att årets Robinson började.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Så långt går allt precis som planerat för de tre. Därefter får Sebastian dock veta att samtliga deltagare har fått brev hemifrån, men att han har i uppgift att välja ut fem av dem som ska få läsa vad deras nära och kära har skrivit. Han har bara en timme på sig att fatta ett beslut.

Annons

Klas Beyer, 30, säger genast efter att Sebastian läst upp meddelandet:

– Jag kan säga direkt att jag avstår, så får andra, men främst Bonnie, och det är eftersom hon har barn.. och sen efter behov.

– Jag har också barn, flikar Nick snabbt in för att visa hur viktigt det är för honom att få ett brev.

Sebastian säger att det är ett svårt beslut att ta och väljer ut Klas plus tre andra deltagare att diskutera igenom det med. De lämnar den övriga gruppen.

– Det är inte ett pris. Det är mer av en pina att ta ett sånt beslut, förklarar Sebastian.

Nick Söderbloms besvikelse efter Sebastian Larssons beslut

Medan resterande deltagare väntar på stranden pratar de igenom vilka de tror att det kommer bli. Alla är eniga om att det antagligen till att börja med blir Bonnie Almerstedt, 45, och Nick eftersom de båda har barn. Nick funderar och säger:

– Frågan är bara om man klarar att läsa det över huvud taget… Jag fick en dag med min dotter. Så jag flög från Hawaii till Sverige för en dag med henne, och sen hit då. Jag saknar henne väldigt mycket. Jag har inte sett henne på tre månader. Tre månader utan henne… Det är jobbigt.

Annons

Då Sebastian väl tagit beslutet börjar han med att välja ut Bonnie och motiverar sitt beslut:

– På grund av att hon behöver få läsa lite från sina barn.

Därefter läser han upp ytterligare tre deltagare, bland annat Anna, men inte Nick. Då det gäller den sista personen som får möjlighet att läsa sitt bra säger Sebastian:

– Den sista som får brevet. Det är jag själv… Så det blir jag som får det sista brevet.

Besvikelsen lyser ur Nick Söderbloms ögon och förbannad vänder han sig om och går. I en synk framför kameran säger han sedan, på gränsen till att börja gråta:

– Det är svårt, men dom vet om hemma, min dotter Annabelle, min flickvän, min mamma och min syster, att… jag tänker på dom hela tiden, hela jävla tiden.

För Nick, vars dotter betyder så mycket för honom, är sveket så klart det värsta tänkbara från någon han har sett som sin nära vän. Sebastian går iväg för att prata med honom men att Nick inte i första taget kommer att förlåta det Sebastian gjort råder det ingen som helst tvekan om.

FOTO: TV4

Annons